ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απίστευτο! Η μητέρα της Καρολάιν τους βοηθούσε με χρήματα κάθε μήνα

Γιατί η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ μηνιαίως, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης;
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απίστευτο! Η μητέρα της Καρολάιν τους βοηθούσε με χρήματα κάθε μήνα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ μηνιαίως, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Υποστήριξε ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι, δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα, ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική, καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’».

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι γίνεται στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμών

O Σπανούλης είπε «τέλος»! Ένας θρύλος αποχωρεί

Survivor trailer 27/6: «Βόμβα» στους Amigos – Έκαναν στην άκρη τον Ηλία! (vid)

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απίστευτο! Η μητέρα της Καρολάιν τους βοηθούσε με χρήματα κάθε μήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.