ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποδοκιμασίες στην Ευελπίδων: «Να σαπίσεις στη φυλακή» (vid)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προσήλθε λίγο πριν τις 10:00 στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποδοκιμασίες στην Ευελπίδων: «Να σαπίσεις στη φυλακή» (vid)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προσήλθε λίγο πριν τις 10:00 στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, φορώντας και σήμερα το χαρακτηριστικό λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο μπήκε στα δικαστήρια.

Η απολογία του πιλότου αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 12:00 καθώς ο δικηγόρος του ζήτησε μια ολιγόωρη προθεσμία προκειμένου να μελετήσουν τα καινούργια στοιχεία που μπήκαν στη δικογραφία, δηλαδή τα ψηφιακά αρχεία. Η απολογία αναμένεται να είναι πολύωρη.

Φτάνοντας στον ανακριτή, έγινε δέκτης πολύ έντονων αποδοκιμασιών και οι συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων του φώναζαν «δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή».

Δείτε το βίντεο:

Η ομολογία του 33χρονου

Στην ομολογία που έδωσε στους αστυνομικούς, μετά από οκτώ ώρες εξέτασης, ο ίδιος ο σύζυγος της Καρολάιν αναφέρθηκε σε μία μεγάλη ένταση μεταξύ του ζευγαριού.

Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς πως το θύμα έκανε βίαιη κίνηση απέναντι στο μωρό και περιέγραψε μια ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση ανάμεσα τους που οδήγησε σε ένα ατύχημα.

Ωστόσο η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Τα στοιχεία της υπόθεσης καταλήγουν πως η 20χρονη κοιμόταν λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει αγωνιζόμενη να πάρει ανάσα πάνω από το μαξιλάρι καθώς την πίεζε στο κεφάλι ο 33χρονος.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος σε δεύτερη ομολογία στους αστυνομικούς παραδέχθηκε πως η 20χρονη κοιμόταν λίγα λεπτά πριν την θανατώσει. Φαίνεται επίσης να είχε κάνει «προπαρασκευαστικές πράξεις» , όπως η «εξουδετέρωση» των καμερών ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Πόλεμος» για το αν θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους

ΠΑΟΚ: Καμία πόρτα, κανένας σύμμαχος για Πρίγιοβιτς!

Survivor: Έστειλαν χρόνια πολλά στον Τριαντάφυλλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποδοκιμασίες στην Ευελπίδων: «Να σαπίσεις στη φυλακή» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.