ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βλέπει συνεργό η αστυνομία

Οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι συνταρακτικές, με την αστυνομία να ερευνά ακόμα και την ύπαρξη κάποιου συνεργού.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βλέπει συνεργό η αστυνομία

Οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι συνταρακτικές, με την αστυνομία να ερευνά ακόμα και την ύπαρξη κάποιου συνεργού.

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, στην προσπάθεια της πλήρους εξιχνίασης της δολοφονίας από τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, σε δηλώσεις του στον Alpha τόνισε πως τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν οδηγούν σε κάποιον συνεργό. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιον συνεργό. Η υπόθεση έχει περάσει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και όσα νεότερα στοιχεία περιέλθουν σε αυτή μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτή και οι δικαστικές αρχές να διατάξουν ανάλογα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όπως ο ίδιος σημείωσε οι αρχές δεν μπορούσαν να δουλέψουν με υποψίες, προσπαθώντας να «κλειδώσουν» ουσιαστικά την υπόθεση. «Η ΕΛ.ΑΣ δεν δουλεύει με υποψίες αλλά οφείλει να τεκμηριώνει αδιάσειστα τα όσα λέει. Μην ξεχνάμε ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ήταν ένας σύζυγος που πενθούσε τη γυναίκα του εκείνη την περίοδο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν οδηγήθηκε από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ. Υπήρχαν αρκετά στοιχεία όπως προαναφέραμε στην πρώτη μας ανακοίνωση και τα οποία δεν μπορούσαν να περιμένουν για να κάνουμε μαζί του μία διεισδυτική συζήτηση», σημείωσε.

Συμπλήρωσε δε, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πριν του παραθέσουν όλα τα στοιχεία που οδηγούν στον ίδιο, τονίζοντας πως ενδεχομένως κατά τη μεταφορά του από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί και όχι οι αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση.

«Η προανάκριση βασίστηκε σε μία σειρά αποτελεσμάτων όπως για παράδειγμα ήταν η έρευνα όπου αποκλείστηκε η ληστεία, η ιατροδικαστική έκθεση από την οποία δεν φαίνονταν έντονα σημάδια δεσίματος και φυσικά η συμβολή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με τα ψηφιακά ευρήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως μας μεταφέρθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ο βασικός ύποπτος και δράστης εν τέλει ομολόγησε πριν την παράθεση αυτών των στοιχείων. Ενδεχομένως κατά τη μεταφορά του στην Αθήνα να είχε καταλάβει ότι όλα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά – Εκπρόσωπος Αστυνομίας: «Τον πρόδωσε το δέσιμό του»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κράξιμο της Κορομηλά στη Γερμανού για την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εκείνη τη νύχτα άκουσα το κλάμα του σκύλου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βλέπει συνεργό η αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.