ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά – Εκπρόσωπος Αστυνομίας: «Τον πρόδωσε το δέσιμό του»

Σε προβληματικά σημεία στη κατάθεση του 32χρονου πιλότου αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά – Εκπρόσωπος Αστυνομίας: «Τον πρόδωσε το δέσιμό του»

Σε προβληματικά σημεία στη κατάθεση του 32χρονου πιλότου αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Στα στοιχεία που οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος της άτυχος Καρολάιν Κράουτς αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ., Άννα Ευθυμίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας τόνισε πως η ληστεία είχε ρεαλιστικά στοιχεία ενώ εξήγησε ότι εφόσον ερευνήθηκαν όλα τα στοιχεία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας, τότε οι υποψίες στράφηκαν στο σύζυγο.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όλα τα στοιχεία που έδειξαν ως ύποπτο τον σύζυγο συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως ένα από τα στοιχεία στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αυτά ήταν το δέσιμο στα χεριά του καθώς τα σημάδια που είχε δεν συσχετίζονταν με τις ώρες που ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν δεμένος.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου. Ωστόσο, πρόσθεσε πως συνεχίζεται η κύρια ανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρολάιν: Η μητέρα της έπαθε σοκ μόλις έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Χρηστίδου: «Είχα προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! Αισθάνομαι προδομένη»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παιδικός φίλος της Καρολάιν ο αστυνομικός που συνέλαβε τον Μπάμπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά – Εκπρόσωπος Αστυνομίας: «Τον πρόδωσε το δέσιμό του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.