ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις! Αυτοί παίρνουν την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις! Αυτοί παίρνουν την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε για την επιμέλεια του παιδιού και τόνισε πως η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία στην Αλόννησο είναι εξαιρετική.

Τη Δευτέρα, λοιπόν θα εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που την δολοφόνησε στα Γλυκά Νερά.

Και η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.

Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα του θύματος, ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, τόνισε πως αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο».

Πρόσθεσε ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι γίνεται στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμών

O Σπανούλης είπε «τέλος»! Ένας θρύλος αποχωρεί

Survivor trailer 27/6: «Βόμβα» στους Amigos – Έκαναν στην άκρη τον Ηλία! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις! Αυτοί παίρνουν την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.