ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Φύλλο και φτερό» το τηλέφωνο του πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν αναζητούν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες. 
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Φύλλο και φτερό» το τηλέφωνο του πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αναζητούν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ακόμα φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να πείσει του αστυνομικούς ο πιλότος, ότι σκότωσε την μητέρα του μωρού του εν βρασμώ ψυχής.

Για τον λόγο αυτό εκτιμούν πως οι τηλεφωνικές του επαφές και μάλιστα σε βάθος μερικών μηνών θα αποκαλύψουν το μυστικό του και θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Παράλληλα, οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το MEGA αποκάλυψε τη σχέση του συζυγοκτόνου με μια 40χρονη γυναίκα, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η σχέση τους ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική.

Πλέον, οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου για να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του. Η άρση του αυτή, θα καλύπτει διάστημα 6 μηνών πριν από τη δολοφονία.

Ταυτόχρονα, στα χέρια των Αρχών θα περιέλθουν σύντομα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο 33χρονος πιλότος, για να έχουν γνώση των ταξιδιών που έκανε με ελικόπτερα της εταιρείας ο πιλότος.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο πιλότος στη φυλακή! «Τη σκότωσαν για τα λεφτά μου»

Euro 2020: Πανηγυρισμοί στα ιταλικά ΜΜΕ – «Η Ευρώπη είμαστε εμείς»

Survivor: Ο Ατζούν κάλεσε παίκτες στη βίλα του για φαγητό – Δείτε ποιοι είναι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Φύλλο και φτερό» το τηλέφωνο του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.