ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε για 1η φορά το τρίτο πρόσωπο – Τι είπε για πιλότο και Κάρολαϊν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η 40χρονη, που συνδέεται με κάποιον τρόπο με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έλυσε τη σιωπή της.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε για 1η φορά το τρίτο πρόσωπο – Τι είπε για πιλότο και Κάρολαϊν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η 40χρονη, η οποία συνδέεται με κάποιον τρόπο με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δήλωσε πως η γνωριμία τους δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το MEGA αποκάλυψε τη σχέση του συζυγοκτόνου με μια 40χρονη γυναίκα, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η σχέση τους ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία» λέει η 40χρονη. Η 40χρονη απάντησε, μέσω του νομικού της εκπρόσωπου, ο οποίος δήλωσε πως η γνωριμία της με τον 32χρονο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά. Η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, πάντως, φαίνεται να έχει νέες πληροφορίες για τη ζωή του 32χρονου.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για τη διασαφήνιση της σχέσεώς της 40χρονης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την πιθανότητα να συνδέεται η σχέση αυτή με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, παρότι έχει ξεκαθαριστεί ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Αυτούς συνάντησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν δολοφονήσει την Κάρολαϊν

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή Λε Ταλέκ! (vid)

Survivor: Χώρισε η Ελένη Χαμπέρη – Αιτία το ριάλιτι και κάποιος παίκτης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε για 1η φορά το τρίτο πρόσωπο – Τι είπε για πιλότο και Κάρολαϊν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.