ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος» – Η Τένια Μακρή δικαιολογεί τη δήλωσή της

Σάλος προκλήθηκε με τη δήλωση που έκανε η Τένια Μακρή για τον 32χρονο πιλότο μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να δίνει... εξηγήσεις.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος» – Η Τένια Μακρή δικαιολογεί τη δήλωσή της

Σάλος προκλήθηκε με τη δήλωση που έκανε η Τένια Μακρή για τον 32χρονο πιλότο μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να δίνει… εξηγήσεις.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα και μία δήλωση που έκανε η ψυχολόγος, Τένια Μακρή ήταν η αφορμή να ξεσπάσει σάλος και να γίνει ένας… χαμός στα Social Media.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και μιλώντας για τον 32χρονο δολοφόνο της Καρολάιν, σημείωσε «Θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers».

Η ίδια, βλέποντας τον χαμό που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της, έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

«Δεν πίστευα στα 70 μου χρόνια ότι τα social media θα ασχολούνταν έτσι μαζί μου, με μία έκφραση η οποία ήταν μεμονωμένη και συνέχεια μιας ολόκληρης κουβέντας που είχαμε κάνει προηγουμένως την εκπομπή», είπε αρχικά.

«Οι προσωπικότητες αυτών των ανθρώπων είναι πραγματικά γοητευτικές, γιατί θέλουν να προσελκύσουν τους ανθρώπους κοντά τους, θέλουν να αποσπάσουν τη συμπάθειά τους, να κάνουν τα θύματα ούτως ώστε να έχουν την εύνοια και τη το χειροκρότημα της κοινής γνώμης. Αυτή η προσωπικότητα καταγράφεται σε όλα τα επιστημονικά εγχειρίδια και δεν είναι κάτι που εφηύρα εγώ.

Αν όμως εκείνη τη στιγμή αυτό που είπα απομονώθηκε ως πρόταση και θεωρήθηκε ότι είναι μία ευνοϊκή έκφραση υπέρ του ανθρώπου αυτού ο οποίος διέπραξε το έγκλημα… Δεν ήταν μία προσωπική μου άποψη ήταν μία πραγματική άποψη είναι επιστημονικά εδραιωμένη. Οι άνθρωποι αυτοί όταν βρεθούν μπροστά στο κοινό θα παίξουν μία παράσταση που τουλάχιστον στη δική μας τη γλώσσα τη λέμε μία κοινωνικοποίηση με τον εαυτό τους, ένα φλερτ με τον εαυτό τους και με τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους. Αν λοιπόν αυτό παραφράστηκε δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Από τη στιγμή που ως ψυχολόγοι καλούμεθα… ως άνθρωποι που έχουμε μία γνώση στο αντικείμενό μας, οφείλουμε να είμαστε σωστοί σε αυτό που εκφράζουμε. Ίσως θα έπρεπε αυτή τη λέξη εγώ να την πω περιφραστικά, να την πω διαφορετικά. Ηταν μία άστοχη στιγμή μέσα σε όλη την ανάλυση αυτής της φυσιογνωμίας στο πλαίσιο μιας ολόκληρης κουβέντας. Αυτή ήταν η κατακλείδα της όλης κουβέντας που είχε προηγηθεί», συνέχισε, θέλοντας να… σβήσει τη «φωτιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανατριχιαστικό : Δείτε τι έψαχνε ο Μπάμπης 10 μέρες πριν από τη δολοφονία

Μετάλλαξη Δέλτα: Θα κυριαρχήσει μέχρι τέλος Αυγούστου – Πιθανό νέο lockdown

Survivor: Αντίδραση έπος του Σάκη Ρούβα για τη συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος» – Η Τένια Μακρή δικαιολογεί τη δήλωσή της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.