ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετάλλαξη Δέλτα: Θα κυριαρχήσει μέχρι τέλος Αυγούστου – Πιθανό νέο lockdown

Η Μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να κυριαρχήσει μέχρι τον Αύγουστο στην Ελλάδα, επισήμανε ο Νίκος Τζανάκης.
Μετάλλαξη Δέλτα: Θα κυριαρχήσει μέχρι τέλος Αυγούστου – Πιθανό νέο lockdown

Η Μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να κυριαρχήσει μέχρι τον Αύγουστο στην Ελλάδα, επισήμανε ο Νίκος Τζανάκης.

Δείτε μέχρι τώρα ποιους έχει χτυπήσει η Μετάλλαξη Δέλτα. Ο Κορονοϊός και η Μετάλλαξη Δέλτα, έχουν έρθει και στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στην χώρα 18 κρούσματα, εκ των οποίων, τα 15 είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο καθηγητής πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Τζανάκης, μίλησε για το όλο θέμα, στον ΣΚΑΙ.

Αυτό που σημείωσε είναι πως η Ινδική μετάλλαξη θα είναι αυτή που θα κυριαρχήσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου στην χώρα μας. Μάλιστα πιστεύει πως υπάρχει το συγκεκριμένο στέλεχος του ιού, ήδη σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα.

Έτσι αν επεκταθεί τόσο πολύ, δεν αποκλείει, δεν απέκλεισε, να υπάρχει Lockdown, σε συγκεκριμένες περιοχές. Όσον για τα 15 άτομα που κόλλησαν, έκανε γνωστό πως δεν είχαν εμβολιαστεί.

Γι’ αυτό επισήμανε ακόμη μία φορά, πόσο σημαντικό είναι για την χώρα, να κάνουν το εμβόλιο, όσο και περισσότεροι πολίτες. Για το το στέλεχος Δ, εξήγησε μάλιστα πως είναι 60% πιο μεταδοτικό, από την βρετανική μετάλλαξη.

«Έχει βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει το ανοσοποιητικό νέων ατόμων και παιδιών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός – ΕΟΔΥ: Που μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test την Παρασκευή (25/6)

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ περνάει μια χαρά – Τα 450 δεν τα βρίσκει πουθενά

Άγριες Μέλισσες: Η απίθανη ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη με τις πρωταγωνίστριες της σειράς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετάλλαξη Δέλτα: Θα κυριαρχήσει μέχρι τέλος Αυγούστου – Πιθανό νέο lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.