ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών» και τα δημοσιεύματα

Μετά τους ισχυρισμούς των βρετανικών ΜΜΕ για εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για υποθέσεις με ναρκωτικά η ΕΛ.ΑΣ απάντησε.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών» και τα δημοσιεύματα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετά τους ισχυρισμούς των βρετανικών ΜΜΕ για εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για υποθέσεις με ναρκωτικά η ΕΛ.ΑΣ απάντησε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γράψαμε ο Μπάμπης απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών». Ο πιλότος απάντησε στα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, όπως η Daily Mail, η Sun και η «Mirror».

Τα τελευταία υποστηρίζουν πως διακινούσε ναρκωτικά με το ελικόπτερο του. Γι’ αυτό είχε μία τόσο πολυτελή ζωή, που δεν δικαιολογούνταν από τα εισοδήματα του. Έτσι σημειώνουν πως μπορεί να έμαθε τις ενέργειες του η Καρολάιν και επειδή δεν τις ενέκρινε εκείνος (σύμφωνα με την ομολογία του), να την δολοφόνησε.

Για το θέμα απάντησε και η ΕΛ.ΑΣ. Ο εκπρόσωπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας, τα χαρακτηρίζει όλα αυτά ως «μυθοπλασίες».

Έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ και τόνισε πως αυτές οι μυθοπλασίες δεν αφορούν τον κράτος. Ενώ συνέχισε: «Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους.

Eδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα».

Tέλος σημείωσε όταν ρωτήθηκε αν αυτό που υποστηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ αν ερευνάται πως: «oι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς ξεγέλασε τα ψυχομετρικά τεστ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιθανή η μεγάλη επιστροφή του στο Χοκς – Μπακς

Survivor: Ο έρωτας ξαναχτύπησε την πόρτα του Τζέιμς και δεν το κρύβει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών» και τα δημοσιεύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.