ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών»

Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ίσως η Καρολάιν, γνώριζε για τις παράνομες δραστηριότητες του πιλότου.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ίσως η Καρολάιν, γνώριζε για τις παράνομες δραστηριότητες του πιλότου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!». Έτσι υποστηρίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα η «Mirror», η «Daily Mail» και η «Sun» τονίζουν πως ίσως η Καρoλάιν γνώριζε την παράνομες ενέργειες στις οποίες συμμετείχε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ήταν αντίθετη με αυτές.

Η «Daily Mail» μάλιστα σημειώνει πως δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα όταν ανακάλυψε, πως διακινεί με το ελικόπτερο του, ναρκωτικά ισχυρών καρτέλ. Αυτή την εκδοχή ερευνά αυτόν τον καιρό η ελληνική αστυνομία.

Ο ίδιος ο 32χρονος όμως με δηλώσεις του, στον ΑΝΤ1 αυτή την φορά, αρνείται όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Χαρακτηριστικά τονίζει: «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα».

H «Mirror» πάντως σημειώνει ακόμα πως οι αρχές κάνουν έρευνα για την πλουσιοπάροχη ζωή του. Γιατί με τις απολαβές που είχε δεν μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά σε τόσες υποχρεώσεις.

Λίγες μέρες πριν γίνει το συμβάν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, είχαν πάει διακοπές στο Ντουμπάι, είχαν αγοράσει πολύ ακριβό σπίτι, ενώ είχαν παντρευτεί σε θέρετρο στην Πορτογαλία.

Οπότε ίσως όλα αυτά να κίνησαν τις υποψίες του θύματος, να έμαθε κάποιες δραστηριότητες του πιλότου να μην τις ενέκρινε και ο τελευταίος σύμφωνα με την ομολογία του να την δολοφόνησε.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς ξεγέλασε τα ψυχομετρικά τεστ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Euro 2020: «Μάχες» σε Μπακού και Ρώμη

Survivor spoiler τελικός: Όσα θα δούμε την Κυριακή στο LIVE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.