ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν την κηδεμονία του παιδιού!

Η οικογένεια της Καρολάιν είναι ξεκάθαρη και θέλει την κηδεμονία της μικρής Λυδίας, μετά το κακό που τους βρήκε.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν την κηδεμονία του παιδιού!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν είναι ξεκάθαρη και θέλει την κηδεμονία της μικρής Λυδίας, μετά το κακό που τους βρήκε.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, μετά την ομολογία του 33χρονου πιλότου, πως αυτός σκότωσε τελικά την Καρολάιν.

Πλέον οι δικηγόροι έχουν πάρει το λόγο, με τον Θανάση Χαρμάνη, που έχει αναλάβει την οικογένεια της άτυχης κοπέλας και μίλησε έξω από τα κτίρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας η οποία συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι ουσιαστικά στην δεύτερη κηδεία (σ.σ. το μνημόσυνο) αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Και καταλαβαίνετε πόσο τραγικό και επώδυνο είναι αυτό», είπε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να πάρει το παιδί στην Αλόννησο και να το μεγαλώσει εκεί, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε τονίσει πως το παιδί θέλει να μεγαλώσει και από τις δύο οικογένειες.

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση.

Το θέμα του παιδιού πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα. Θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων. Καταρχήν θα πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Στην Ελλάδα η ποινική ευθύνη είναι εξατομικευμένη και όπως μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Καρολάιν, με τους γονείς του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω ότι με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη από όλους θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση».

Τέλος, ανέφερε αν η μητέρα του θέματος έχει την οικονομική δυνατότητα προκειμένου να μεγαλώσει το παιδί: «Υποστηρίζεται από κόσμο. Η οικονομική της κατάσταση είναι καλή και είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν από μικρά παιδιά έντιμα στην Αλόννησο. Το νησί, πιστεύω ότι είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει το παιδί μέχρι κάποια ηλικία. Από εκεί και πέρα θα αναθεωρήσουμε την οποιαδήποτε στάση».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Χτυπώντας την… πόρτα του Ραϊόλα!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη» – Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά στη Daily Mail

Survivor: Η ανάρτηση της Καρολίνας για τα όσα έζησε στο παιχνίδι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν την κηδεμονία του παιδιού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.