ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν αλλάζει φωτογραφία στον τάφο της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έχει ήδη μπει σε σκέψεις προκειμένου να αλλάξει τη φωτογραφία στο μνήμα της.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν αλλάζει φωτογραφία στον τάφο της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έχει ήδη μπει σε σκέψεις προκειμένου να αλλάξει τη φωτογραφία στο μνήμα της.

Τελείως διαφορετική τροπή πήρα τα πράγματα στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι σκότωσε την Καρολάιν.

Όταν φυσικά έγινε η κηδεία της 20χρονης κοπέλας κανείς δεν ήξερα τι είχε γίνει πραγματικά, εκτός από τον ίδιο το δολοφόνο.

Έτσι, μία γυναίκα που μίλησε στην Dailymail, γειτόνισσα της άτυχης μητέρας της, ανέφερε ότι η οικογένεια της, σκέφτεται να βγάλει τη φωτογραφία του γάμου της, που τοποθέτησαν στο μνήμα της.

Δεν αγαπούσε τη γυναίκα του. Πρέπει γίνει αλλαγή στον τάφο της» προσθέτει η γειτόνισσα, σοκαρισμένη ακόμη από τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας μετά την ομολογία του 33χρονου πιλότου.

Ο οικογενειακός φίλος, Κώστας Μαυρίκης ανέφερε «έκλαιγα μαζί με τον Μπάμπη όταν μίλησε στην κηδεία της. Φανταστείτε πόσο προδομένη νιώθει η Σούζαν, η μητέρα της Καρολάιν. Τον εμπιστευόταν, την αγκάλιαζε στην κηδεία. Είναι σαν να την σκότωσε δύο φορές. Μία όταν η κόρη της πέθανε και μία όταν έμαθε ποιος την σκότωσε».

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το κουτί της Monopoly μαρτύρησε από την αρχή την ενοχή του Μπάμπη!

Eγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης Καρολάιν – Μπάμπη

Eγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ταλαντούχα Καρολάιν σε σχολική παράσταση στον ρόλο της Τζούλιας από το Δον Καμίλλο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν αλλάζει φωτογραφία στον τάφο της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.