ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης Καρολάιν – Μπάμπη

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφορικά με το φριχτό Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης Καρολάιν – Μπάμπη

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφορικά με το φριχτό Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία του Μπάπμη Αναγωστόπουλου πως ήταν αυτός ο δολοφόνος της Κάρολαιν στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει σοκάρει την Ελληνική κοινωνία με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα να είναι καταιγιστικές.

Την ίδια στιγμή, στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε αποκαλύψεις αναφορικά με άγνωστες πτυχές της σχέσης Καρολάιν – Μπάμπη, με αφορμή τη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε σχετικά με την κηδεία της άτυχης 20χρονης Καρολάιν και όσα μετέφερε φίλη των δύο οικογενειών: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα.

Δεν μιλούσε κανείς κι ήταν κατηφείς. Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν ένας Μπάμπης, όπου κρατά το μωρό, κάθεται δίπλα στον τάφο κι έχει γυρισμένο το προσωπάκι της κόρης να κοιτά προς το φέρετρο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σοκάροντας το πάνελ και συνέχισε: «Εμείς ρίχναμε χώμα και λουλούδια κι αργότερα σηκώθηκε σκόνη κι ενοχλήθηκα που αυτή πήγαινε στο πρόσωπο του μωρού»!

«Ήθελα να του πω Μπάμπη πάρε λίγο το μωρό και να μην βλέπει αυτή την εικόνα του χώματος. Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Χρησιμοποίησε το παιδί για ασπίδα ακόμα και στην κηδεία. Μου είπε δεν ήθελα να ρίξω το χώμα για το παιδί. Η σιωπή που ζήσαμε στην κηδεία, υπήρχε και στην Αλόννησο την επόμενη ημέρα.» ήταν τα λόγια της φίλης στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα μετέφερε στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το «3ο πρόσωπο»!

Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

 Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου – Τι είπε ο δικηγόρος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης Καρολάιν – Μπάμπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.