Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον δολοφόνο της Καρολάιν και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την Ελλάδα φτάνει στην εξιχνίαση του.

Όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερες πληροφορίες θα γίνονται γνωστές από τα στοιχεία που έχει η ΕΛΑΣ στα χέρια της. Όπως αποκάλυψε το iefimerida.gr η αδικοχαμένη Καρολάιν το τελευταίο βράδυ πριν το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, είχε χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Booking και έψαχνε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι της.

Όπως όλα δείχνουν ο 32χρονος πιλότος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν  και τα νέα στοιχεία ήταν αυτά που οδήγησαν στην άκρη του νήματος. Ο πιλότος βρίσκεται εδώ και αρκετές ώρες στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και απαντάει στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Από εκείνη την ώρα -“νωρίς το πρωί”, είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές  σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Ειδικότερα:

-Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

– Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

– Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.