ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος δολοφόνος της Κάρολαϊν!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της 20χρονης φέρεται να είναι ο δολοφόνος του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος δολοφόνος της Κάρολαϊν!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της 20χρονης φέρεται να είναι ο δολοφόνος του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Άλλο να το σκέφτεσαι, άλλο να το ψελλίζεις, άλλο να κάνει σενάριο το μυαλό και άλλο να συμβαίνει. Μοιάζει να είναι πραγματικότητα. Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος ο σύζυγος της Κάρολαϊν είναι και ο δολοφόνος της.

Αυτό προκύπτει από την αστυνομία. Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σχεδόν έξι ώρες στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει εκ νέου στο τμήμα ανθρωποκτονιών.

Η ΕΛΑΣ νωρίτερα έκανε έκτακτες ανακοινώσεις και αναφέρθηκε σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει και στον ίδιο τον σύζυγο ως «μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα», ενώ παράλληλα τόνισαν πως μπορούσαν να τον έχουν μεταφέρει από χθες στη ΓΑΔΑ, σεβάστηκαν όμως την επιθυμία του να βρίσκεται στο μνημόσυνο της συζύγου.
Από εκείνη την ώρα -“νωρίς το πρωί”, είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.
Ειδικότερα:
-Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.
– Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.
– Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος δολοφόνος της Κάρολαϊν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ