Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά καθώς η Καρολάιν φαίνεται πως υποψιαζόταν πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε γυρίσει πίσω σε πρώην του!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλο και αυξάνονται τα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Έτσι, μετά την αποκάλυψη πως η Καρολάιν ήθελε βοήθεια για να χωρίσει από τον Μπάμπη, νέα στοιχεία φέρνει μια νέα κατάθεση από την ψυχολόγο της άτυχης κοπέλας, Ελένης Μυλωνοπούλου.

Στη νέα αυτή κατάθεση, η οποία διάρκεσε τέσσερις ώρες, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού περιέγραψε αναλυτικά όλες τις συνεδρίες που είχε με την Καρολάιν Κράουτς, δίνοντας σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ανοίξουν νέο κύκλο δικαστικών ερευνών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη κοπέλα είχε μιλήσει διεξοδικά για τη σχέση της με τον πιλότο, αναφέροντας πόσο χειριστικός ήταν, ενώ είχε εκφράσει τις υποψίες που είχε για άλλες γυναίκες στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως το ζευγάρι είχε τεταμένες σχέσεις και η Καρολάιν υποψιαζόταν πως υπήρχε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του πιλότου.

«Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλειπε το σπίτι και τις Κυριακές που δεν εργαζόταν».

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου – Που έκανε μεταφορές χρημάτων

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος μας αποκαλύπτει τα «αδέλφια» του μικρού του γιού Νικόλα

Έτσι θα καταλάβετε αν παρακολουθούν το κινητό σας τηλέφωνο