ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις της Καρολάιν στο Facebook

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από τις αναρτήσεις που έκανε στα social media, η Καρολάιν φαίνεται πως ήταν μια νεαρή γυναίκα που διψούσε για ζωή. Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς βίωναν στην προσωπική τους ζωή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν, όμως ό,τι και να συνέβαινε το σίγουρο είναι ότι η...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις της Καρολάιν στο Facebook

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από τις αναρτήσεις που έκανε στα social media, η Καρολάιν φαίνεται πως ήταν μια νεαρή γυναίκα που διψούσε για ζωή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς βίωναν στην προσωπική τους ζωή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν, όμως ό,τι και να συνέβαινε το σίγουρο είναι ότι η κοπέλα δεν άξιζε ένα τέτοιο τέλος.

Ο ίδιος ο 32χρονος πιλότος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 20χρονη σύζυγος του τον χτυπούσε και ότι απειλούσε ότι θα φύγει από το σπίτι.

Ακόμη κι αυτό να συνέβαινε δεν σημαίνει ότι είχε το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, η οποία μάλιστα ήταν μανούλα ενός μόλις 11 μηνών παιδιού. Του δικού του παιδιού.

Από τις αναρτήσεις πάντως που έκανε η Καρολάιν φαινόταν πως ήταν μια κοπέλα, δυναμική, που «διψούσε» για ζωή. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες της από διάφορα μέρη που έχει επισκεφθεί, αλλά και διάφορες φράσεις με τις οποίες προέτρεπε τους ακολούθους της να ζουν τη ζωή του.

«Ό,τι και να κάνεις φρόντισε να σε κάνει ευτυχισμένο», «η ζωή είναι καλύτερη όταν γελάς», «Να είσαι ελεύθερος σε σχέση με το μυαλό σου», «Ζεις μονάχα μια φορά, αλλά αν το κάνεις σωστά τότε μία είναι αρκετή», είναι μερικές από τις λεζάντες με τις οποίες συνοδεύει τις αναρτήσεις η Καρολάιν.

Δείτε παρακάτω τι είχε ανεβάσει τα προηγούμενα χρόνια ο 20χρονη μητέρα στο Facebook που δυστυχώς δεν υπάρχει πια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Μπάρτζη από τους φίλους του (pics)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λίγες ώρες πριν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: The Independent και Daily Mail για την δολοφονία φρίκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις της Καρολάιν στο Facebook», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.