ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου είπε να ψοφήσω εγώ και το παιδί»-Γιατί αφαίρεσε την κάρτα μνήμης ο δολοφόνος!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται από την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον ανακριτή.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου είπε να ψοφήσω εγώ και το παιδί»-Γιατί αφαίρεσε την κάρτα μνήμης ο δολοφόνος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις έρχονται από την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον ανακριτή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όσον αφορά την δολοφονία, στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος πάντως μίλησε στον ανακριτή για το τι συνέβη, την μοιραία βραδιά, στο σπίτι του ζευγαριού. Ο τελευταίος νωρίτερα του έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα, όσον αφορά την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Mega, στο επίκεντρο βρέθηκε η κάμερα ασφαλείας, όπως και γιατί αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της, λίγες ώρες, πριν από την δολοφονία.

Ο 32χρονος υποστηρίζει πως αυτό συνέβη, γιατί η κάμερα σταματάει να καταγράφει, όταν κάποιος μπει στην εφαρμογή μέσω του κινητού του, για να δει τι υλικό έχει μέχρι στιγμής.

Ο Μπάμπης Αναγωνστόπουλος επίσης υποστηρίζει πως μπήκε να δει, αν είχε καταγραφεί ο τσακωμός του με την Καρολάιν, που σύμφωνα με τον ίδιο του είπε: «Να ψοφήσετε εσύ και το παιδί».

Όταν ρωτήθηκε γιατί θέλησε να βρει αυτό το απόσπασμα, η απάντηση του ήταν, για να πάει να το δείξει στην άτυχη κοπέλα, για να καταλάβει, πόσο άσχημη ήταν η συμπεριφορά της.

Δικαστικές πηγές ανάφεραν στον τηλεοπτικό σταθμό, πως πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα, διότι η αφαίρεση της κάρτας μνήμης, ενισχύει η μειώνει, την ύπαρξη προμελέτης για την τέλεση της δολοφονίας.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης-Τα αναπάντητα ερωτήματα

Super League: Γεμάτα γήπεδα αλλά μόνο με εμβολιασμένους!

Survivor 26/6 – Τριαντάφυλλος: «Οταν βγήκα από το Survivor μου ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου είπε να ψοφήσω εγώ και το παιδί»-Γιατί αφαίρεσε την κάρτα μνήμης ο δολοφόνος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.