ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ισχυρίζεται ο Μπάμπης

O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει τρίτο άτομο στην υπόθεση.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ισχυρίζεται ο Μπάμπης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει τρίτο άτομο στην υπόθεση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέλει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας και η οικογένεια του πιλότου, μετά το τραγικό περιστατικό στα Γλυκά Νερά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η Καρολάιν.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είναι ο δικηγόρος, που έχει ορίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, να τον υπερασπιστεί στην υπόθεση, στα Γλυκά Νερά.

Ο πρώτος τον επισκέφτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, που φυλάσσεται, μαζί με άλλους συγκρατούμενους του, σε ειδικό κελί, σε πτέρυγα ύψιστης ασφαλείας.

Όπως τόνισε ο συνήγορος του πιλότου, ο τελευταίος είναι συνειδητοποιημένος, ζητάει την τιμωρία του επειδή κατέστρεψε τα πάντα και πιστεύει ότι του αξίζει να είναι στη φυλακή.

Χαρακτηριστικά σημειώνει πως από την πρώτη στιγμή δηλώνει μετανιωμένος για το όλο συμβάν. Αποκάλυψε πως δεν είχαν συζήτηση για την ποινή του, αλλά μόνο για την τύχη της μικρής Λυδίας.

Καθώς επιθυμεί την επιμέλεια της κόρης του, να πάρουν από κοινού, τόσο η δική του οικογένεια, όσο και αυτή της Καρολάιν.

Τέλος όσον αφορά την ύπαρξη τρίτου προσώπου, που ήταν συνεργός του ή ηθικός αυτουργός για την δολοφονία την οποία έχει ομολογήσει, αρνείται πως υπάρχει.

Ενώ ο κ. Παπαϊωαννίδης για τις επαφές με του 32χρονου με άλλα άτομα και ταξίδια του, σημειώνει πως δεν είχαν καμία σχέση με το έγκλημα που έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου (pics)

ΠΑΟΚ: Έχει πει το «ναι» ο Νέλσον Ολιβέιρα και περιμένει στο ακουστικό του!

Έρρικα Πρεζεράκου: «Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ισχυρίζεται ο Μπάμπης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.