ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα δεδομένα, σφίγγει ο «κλοιός» γύρω από τους δράστες (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θετικές εξελίξεις έχουμε όσον αφορά τη σύλληψη των δραστών του αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το προηγούμενο διάστημα οι αρχές είχαν βρεθεί σε «αδιέξοδο» όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όμως να που οι εξελίξεις που υπάρχουν είναι σημαντικές. Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα δεδομένα, σφίγγει ο «κλοιός» γύρω από τους δράστες (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θετικές εξελίξεις έχουμε όσον αφορά τη σύλληψη των δραστών του αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το προηγούμενο διάστημα οι αρχές είχαν βρεθεί σε «αδιέξοδο» όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όμως να που οι εξελίξεις που υπάρχουν είναι σημαντικές. Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προκύπτει ότι οι Αρχές είναι κοντά στη σύλληψη των δραστών.

Όπως ειπώθηκε η Αστυνομία πιθανότατά έχει κι άλλες πολύτιμες πληροφορίες στην διάθεσή της που δεν έχουν δει το «φως της δημοσιότητας» προς το παρόν.

Μάλιστα ο τρόπος δράσης τους έχει να κάνει με συγκεκριμένη εθνικότητα αλλοδαπών που έχουν επιφέρει εγκληματικότητα που δεν υπήρχε στην χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα εκτός από το «ορφανό dna» που βρέθηκε ενδέχεται να έχει βρεθεί και άλλο DNA, την ώρα που αρχές χαρακτηρίζουν τους δολοφόνους της Κάρολαϊν ως «σκληρούς και αδίστακτους», έχοντας περιορίσει τις έρευνές τους σε συμμορίες που δρουν με αυτή τη «λογική».

Θεωρητικά ως τώρα ξέραμε ότι τόσο στην άτυχη κοπέλα όσο και στον σκύλο που επίσης δολοφονήθηκε από τους κακοποιούς δεν είχε βρεθεί κάποιο στοιχείο. Μάλιστα η Κάρολαϊν φαίνεται ότι ακινητοποιήθηκε με πολύ άμεσο τρόπο καθώς δεν βρέθηκε κάκωση στο σώμα της από τον ιατροδικαστή.

Γενικότερα οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση είναι πολύ προσεκτικοί με τις «διαρροές» τους στον Τύπο και ουσιαστικά επιδίδονται στο παιχνίδι της «γάτας με το ποντίκι» προκειμένου να οδηγήσουν τους δράστες να «πέσουν» σαν… ώριμο φρούτο.

Έτσι η αστυνομία συνθέτει το παζλ της άνανδρης δολοφονίας κομμάτι-κομμάτι με τον κλοιό να σφίγγει γύρω από τους δράστες όπως θα δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί στηρίζω θερμά Φιλιππίδη και Κιμούλη»

Survivor: Γυμνοί μπροστά στα κορίτσια! Aποθέωσε η Καρολίνα, σε σοκ η Ελένη! (vid)

Εμβόλιο AstraZeneca – Δημόπουλος: «Όποιος έχει κάνει την 1η δόση δεν θα έχει πρόβλημα με παρενέργειες στη 2η»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα δεδομένα, σφίγγει ο «κλοιός» γύρω από τους δράστες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.