ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί στηρίζω θερμά Φιλιππίδη και Κιμούλη»

Στο πλευρό των Πέτρου Φιλιππίδη και Γιώργου Κιμούλη στέκεται η γνωστή ηθοποιός εξηγώντας όμως σε συνέντευξη της τους λόγους.
Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί στηρίζω θερμά Φιλιππίδη και Κιμούλη»

Στο πλευρό των Πέτρου Φιλιππίδη και Γιώργου Κιμούλη στέκεται ο Βάνα Μπάρμπα εξηγώντας όμως σε συνέντευξη της τους λόγους.

Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Κιμούλης βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα» λόγω των εις βάρος τους κατηγοριών και η Βάνα Μπάρμπα παίρνει θέση υπέρ τους.

Η ανάρτησή της λίγες μέρες πριν στο διαδίκτυο που έλεγε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media, με τους περισσότερους να της ασκούν σκληρή κριτική.

«Έχω έκφραση την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορη τόσο φωτισμενοι άνθρωποι από ταλέντο..να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφώνητε.μαζι μου..επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα,μου..σας ευχαριστω», είχε γράψει τότε στη σελίδα της στο Facebook.

Τώρα η Βάνα Μπάρμπα, μίλησε στο youweekly.gr και απάντησε τι ακριβώς εννοούσε. Μάλιστα αποκάλυψε ότι μίλησε προσωπικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Γιατί υπερασπίστηκες ιδιαίτερα τον Φιλιππίδη; Έχεις μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια και ξέρεις κάτι περισσότερο από αυτά που έχουν ακουστεί;

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα… Και ρωτώ “μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;», εξήγησε η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων στη συνέντευξη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οι έρευνες – Δεν υπάρχει δείγμα DNA

Survivor: Γυμνοί μπροστά στα κορίτσια! Aποθέωσε η Καρολίνα, σε σοκ η Ελένη! (vid)

Αλ. Κωτάκης: Ο Άρης μικραίνει (την απόσταση από την κορυφή)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βάνα Μπάρμπα: «Γιατί στηρίζω θερμά Φιλιππίδη και Κιμούλη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.