ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος απαντά για τα έξοδα της κηδείας, το σπίτι στη Σούδα και τα δημοσιεύματα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε μέσα από τις φυλακές σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος απαντά για τα έξοδα της κηδείας, το σπίτι στη Σούδα και τα δημοσιεύματα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε μέσα από τις φυλακές σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της γυναίκας του Καρολάιν, σύμφωνα με την δική του ομολογία, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» την οποία παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο 32χρονος έχει δεχθεί να δουλεύει στην καντίνα του σωφρονιστικού ιδρύματος. Αυτό το γεγονός σημαίνει μείωση της ποινής του.

Για την απόφαση Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί η επιμέλεια της Καρολάιν, στην οικογένεια της Καρολάιν, ο πρώην πιλότος δήλωσε: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Όσον για τον Σταύρο Δογιάκη, αρνείται πως γνώριζε τον επιχειρηματία ή επισκεπτόταν συγκεκριμένα ταβέρνα: «Δεν έχω σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας “Κρητικός}. Δεν γνωριζόμασταν ποτέ και δεν έχω επισκεφτεί το μαγαζί που διατηρούσε».

Για την φημολογία πως αγοράστηκε οικοπέδου 500τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, με έξοδα της μητέρας της Καρολάιν το διαψεύδει:

«Ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Αναφέρομαι στο οικόπεδο που επρόκειτο να αγοράσουμε στο Πικέρμι. Αυτό που ισχύει πραγματικά είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για να το αγοράσουμε». Επίσης αρνείται πως πήγε είτε αυτός ή η Καρολάιν στην Κρήτη για να νοικιάσει κάποιο σπίτι.

Όσο για το γεγονός πως υπάρχει ημερολόγιο της Kαρολάιν που μέρος του δημοσίευσε η «Daily Mail» σχολιάζει: «Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολαιν την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Τέλος ανέφερε πως τα έξοδα για την κηδεία της πρώην γυναίκας του, δεν τα πλήρωσε η οικογένεια της αλλά αυτός ο ίδιος.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή για συνέντευξη

ΑΕΚ: Η Άντερλεχτ, ο Λάτσι και η πολυκοσμία στην άμυνα!

Survivor: Έξαλλη η Μαριαλένα με τον Κόρο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος απαντά για τα έξοδα της κηδείας, το σπίτι στη Σούδα και τα δημοσιεύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.