ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή για συνέντευξη

Ο Μένος Φουρθιώτης προσπαθεί να πάρει συνέντευξη από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή για συνέντευξη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μένος Φουρθιώτης προσπαθεί να πάρει συνέντευξη από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται πως μέσα από τις φυλακές θέλει να δώσει μία συνέντευξη σε κάποιο μέσο.

Ο δολοφόνος της γυναίκας του Καρολάιν, κρατείται στη VIP πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού. Μακριά από τους ποινικούς φυλακισμένους.

Στο μέρος που βρίσκονται άτομα, που έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα και υπάρχει φόβος για την σωματική τους ακεραιότητα.

Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Ο τελευταίος έχει συνδρομητική τηλεόραση μέσα στις φυλακές, οπότε έχει ενημέρωση για τα πάντα.

Οπότε έχει καταλάβει πόσο… πουλάει το θέμα με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Οπότε προσπαθεί να εξασφαλίσει την αποκλειστική συνέντευξη με τον 32χρονο.

Την οποία θα προβάλει σε εκπομπή μέσα από τις φυλακές, στις οποίες κρατούνται και τα δύο άτομα. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και η φήμη πως θα κάνει και εκπομπές μέσα από εκεί που κρατείται αλλά τελικά διευκρινίστηκε πως θα παίζουν παλαιότερες σε επανάληψη.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στις φυλακές, μιλάει κάθε μέρα για την κόρη του Λυδία και την τύχη που θα έχει. Μάλιστα εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα αποφεύγει να λέει οτιδήποτε για τον φόνο της γυναίκας του, στην μεζονέτα, στην οποία διέμεναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάνω από 5000 οικογένειες θέλησαν να υιοθετήσουν τη μικρή Λυδία

Νίκος Μπουρλάκης: Η Ελλάδα τελικά μπορεί να παίξει διαφορετικά

Survivor διαρροή spoiler 30/6: Στατιστικά! «Έφαγαν» τη σκόνη του Κατσούλη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή για συνέντευξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.