ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβλεπε παπάκια στο instagram

Εντύπωση προκαλεί το πάθος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τις... πάπιες, αν κρίνει κανείς από το Instagram.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβλεπε παπάκια στο instagram

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εντύπωση προκαλεί το πάθος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα… παπάκια, αν κρίνει κανείς από το Instagram.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ακολουθούσε τέσσερις λογαριασμούς που συνδέονται με παπάκια στο Instagram!

Συγκεκριμένα ακολουθούσε το λογαριασμό μιας πάπιας που λέγεται Lad και ισχυρίζεται οτι ειναι η πιο γνωστή πάπια του instagram.

Ακολουθούσε επίσης λογαριασμό που λέγεται “τα πιο γλυκά παπάκια” και έχει αυτό ακριβώς που λέει, video και φωτογραφίες με παπάκια.

Εναν άλλο λογαριασμό που λέγεται “πάπιες για το λαό” και έχει φωτογραφίες αλλά και video με πάπιες και παπάκια απο όλο τον κόσμο.

Τέλος ακολουθούσε και το λογαριασμό “παπιόφιλος” που εκτός απο φωτογραφίες και βίντεο έχει και προϊόντα για τους λάτρεις των παπακιών όπως μπλούζες κλπ.

Ολα αυτά ο άνθρωπος που, εκτός απο το φρικιαστικό έγκλημα του να σκοτώσει τη γυναίκα του, δε δίστασε να πνίξει και να κρεμάσει και το σκυλί τους

Δείτε:

Στο μεταξύ, όπως σημείωσε ο συνήγορος του δολοφόνου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης που μίλησε στο Mega, o 33χρονος αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, καθώς ο ίδιος είχε πει ότι πρώτο του μέλημα είναι η ασφάλεια του παιδιού του.

«Προφανώς υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων. Το μοναδικό που λέει ο εντολέας μου είναι ‘το καλύτερο δυνατό για το τέκνο μου.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και αυτή και μόνο θα κρίνει ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες, πώς πρέπει να είναι η επιμέλεια και πώς πρέπει να είναι η επικοινωνία για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο Αναγνωστόπουλος αρνείται κάποιες από τις αποκαλύψεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ζήσης: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη δράση!

Survivor – Μητέρα Μαριαλένας: Φοβάμαι μην ξαναπληγωθεί απο τον Σάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβλεπε παπάκια στο instagram», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.