ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνείται τις αποκαλύψεις ο Αναγνωστόπουλος – Πως αντέδρασε στην ανακοίνωση της επιμέλειας

Η εξιχνίαση αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζεται, με τον 33χρονο δολοφόνο να αρνείται κάποιες από τις τελευταίες αποκαλύψεις.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνείται τις αποκαλύψεις ο Αναγνωστόπουλος – Πως αντέδρασε στην ανακοίνωση της επιμέλειας

Η εξιχνίαση αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζεται, με τον 33χρονο δολοφόνο να αρνείται κάποιες από τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά, συγκλονίζοντας ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η εισαγγελία ανηλίκων αποφάσισε σήμερα (28/6) να ανατεθεί η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στους γονείς της άτυχης Καρολάιν. Η οικογένειά του, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Όπως σημείωσε ο συνήγορος του δολοφόνου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, που μίλησε στο Mega, o 33χρονος αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, καθώς ο ίδιος είχε πει ότι πρώτο του μέλημα είναι η ασφάλεια του παιδιού του.

«Προφανώς υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων. Το μοναδικό που λέει ο εντολέας μου είναι ‘το καλύτερο δυνατό για το τέκνο μου. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και αυτή και μόνο θα κρίνει ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες, πώς πρέπει να είναι η επιμέλεια και πώς πρέπει να είναι η επικοινωνία για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτό που δεν αποδέχθηκε ο γυναικοκτόνος, ήταν η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας, πως απαίτησε από την οικογένεια της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρό της, ενώ αρνήθηκε και τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται από την πολιτική αγωγή.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, ούτε το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν που αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ της η Daily Mail, είναι στοιχείο της δικογραφίας.

«Δεν αναφέρεται πουθενά στη δικογραφία αυτό που η Daily Mail έβγαλε για το κρυφό ημερολόγιο. Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε ερωτηθεί ο εντολέας μου, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό φοβόταν ο πιλότος – Ο λόγος για το θέατρο

Μετάλλαξη Δέλτα: Κινδυνεύουν και οι εμβολιασμένοι! Βόμβα από Παυλάκη

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Ατζούν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνείται τις αποκαλύψεις ο Αναγνωστόπουλος – Πως αντέδρασε στην ανακοίνωση της επιμέλειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.