ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάνω από 5000 οικογένειες θέλησαν να υιοθετήσουν τη μικρή Λυδία

Πάνω από 5000 ήταν οι οικογένειες που προθυμοποιήθηκαν να υιοθετήσουν τη μικρή Λυδία!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάνω από 5000 οικογένειες θέλησαν να υιοθετήσουν τη μικρή Λυδία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάνω από 5000 ήταν οι οικογένειες που προθυμοποιήθηκαν να υιοθετήσουν τη μικρή Λυδία!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Εισαγγελία ανηλίκων αποφάσισε να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Πριν γίνει γνωστή όμως αυτή η απόφαση, χιλιάδες ήταν οι οικογένειες που θέλησαν να αναλάβουν την επιμέλεια και υιοθετήσουν το μικρό κορίτσι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή Πρωινό του Αντ1 και η δημοσιογράφος, Χρύσα Φώσκολου, ο αριθμός αυτών των οικογενειών ξεπερνά τις 5000, σε μια άκρως συγκινητική κίνηση!

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Φώτης, μαζί με τη μητέρα του και τη μικρή Λυδία, εξήλθαν από το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, για να συναντήσουν τη Σούζαν Κράουτς, μαμά της Καρολάιν, έτσι ώστε να της παραδώσουν το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε 30 μέρες θα μάθουμε αν τελικά αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τον Μπάμπη

Survivor highlights 29/6: Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας στην επόμενη φάση – Έχασε ο Κόρο (vids)

«Ο Ινσούα τα βρήκε με Αλδοσίβι, απομένει η συμφωνία με την ΑΕΚ»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάνω από 5000 οικογένειες θέλησαν να υιοθετήσουν τη μικρή Λυδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.