ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή της οικογένειας της Καρολάιν για τον πιλότο

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών και φίλων της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο. Όλη η τοπική κοινωνία στην Αλόννησο παρακολουθεί τις εξελίξεις σοκαρισμένη. 
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή της οικογένειας της Καρολάιν για τον πιλότο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών και φίλων της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο. Όλη η τοπική κοινωνία στην Αλόννησο παρακολουθεί τις εξελίξεις σοκαρισμένη. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή και θρήνος επικρατεί σε συγγενείς και φίλους της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο πιλότο. Μάλιστα, μια φίλη της άτυχης κοπέλας μετέφερε το δικό της μήνυμα, δηλώνοντας σοκαρισμένη.

Συνταραχτικές είναι οι εξελίξεις από καταθέσεις μαρτύρων. Την «παράσταση» που ανέβασε ο 33χρονος πιλότος τα ξημερώματα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς η γειτόνισσα του ζευγαριού. «Ο Μπάμπης με κάλεσε στο κινητό μου τηλέφωνο. Εγώ το σήκωσα και τότε άκουσα τον Μπάμπη να μουγκρίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εκτός αυτής, μια φίλη της άτυχης 20χρονης κοπέλας έστειλε το δικό της μήνυμα αναφορικά με τη δολοφονία. «Η Καρολίνα πάντα μου έλεγε το ποσό ερωτευμένη ήταν…», είπε σχετικά.

Ειδικότερα όσα είπε η φίλη της Καρολάιν:

«Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Έχω σοκαριστεί. Η Καρολίνα ήταν με τον Μπάμπη από τα 16 της χρόνια. Πάντα μου έλεγε το ποσό ερωτευμένη ήταν. Ο Μπάμπης ήταν ο άνδρας της ζωής της. Τώρα το μόνο που εύχομαι είναι να αναπαυθεί η ψυχή της. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Στην Ελλάδα έχουμε νόμους, θα πάει ισόβια και αυτή θα είναι η τιμωρία του. Να μείνει στη φυλακή. Η Καρολάϊν δεν γυρίζει πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

Survivor spoiler 20/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Euro 2020 20/6: Ποιες είναι οι καλύτερες τρίτες που προκρίνονται;

ΗΠΑ: «Φονική» καραμπόλα στην Αλαμπάμα με δέκα νεκρούς, ανάμεσά τους 9 παιδιά

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή της οικογένειας της Καρολάιν για τον πιλότο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.