ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Άκουγα στο τηλέφωνο τον Μπάμπη να μουγκρίζει», λέει η γειτόνισσα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από καταθέσεις μαρτύρων.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Άκουγα στο τηλέφωνο τον Μπάμπη να μουγκρίζει», λέει η γειτόνισσα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από καταθέσεις μαρτύρων.

Την «παράσταση» που ανέβασε ο 33χρονος πιλότος τα ξημερώματα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν περιέγραψε στους αστυνομικούς η γειτόνισσα του ζευγαριού.

«Ο Μπάμπης με κάλεσε στο κινητό μου τηλέφωνο. Εγώ το σήκωσα και τότε άκουσα τον Μπάμπη να μουγκρίζει», αναφέρει στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, η γειτόνισσα του ζευγαριού, την οποία ο 33χρονος πιλότος είχε καλέσει εκείνο το μοιραίο βράδυ, δήθεν για βοήθεια.

Η γυναίκα καταθέτει πως αποφάσισε να βγει έξω από σπίτι για να δει τι συμβαίνει και τότε είδε τους αστυνομικούς να καταφθάνουν στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών. «Έβαλα το κινητό μου τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν οι αστυνομικοί τον Μπάμπη. Ο Μπάμπης μούγκριζε και έλεγε κάτι αλλά δεν μπορούσα να τον καταλάβω», αναφέρει χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά τον εμβολιασμό – Ποιο εμβόλιο έκανε

Τι είπε ο πιλότος για την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν – Τι θα πει στο μωρό όταν μεγαλώσει

Τερματοφύλακας στην Αγγλία έγινε… Παπαδόπουλος και ισοφάρισε στο 95′ σε τελικό ανόδου στην League Two!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Άκουγα στο τηλέφωνο τον Μπάμπη να μουγκρίζει», λέει η γειτόνισσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.