ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πέπλο μυστηρίου με τη δολοφονία, το τρίτο πρόσωπο και τους κουκουλοφόρους!

Δύο μήνες μετά, οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πέπλο μυστηρίου με τη δολοφονία, το τρίτο πρόσωπο και τους κουκουλοφόρους!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύο μήνες μετά, οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη.

Τελευταία αποκάλυψη που αφορά στο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά εκείνη περί ύπαρξης τρίτου προσώπου στη σχέση του ζευγαριού.

Πρόκειται, όπως αναφέρει η εφημερίδα «On Time», για μια 40χρονη γυναίκα που διατηρούσε πολυετή επικοινωνία με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για εκείνη είναι ότι προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου.

Οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητά τους, ενώ εκείνη αρνείται ότι έχει σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Αυτό που εξετάζεται είναι κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη που προκλήθηκε στις σχέσεις του 32χρονου με τη σύζυγό του.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την «On Time», δεν έχει διευκρινιστεί εάν η σχέση του συζυγοκτόνου με τη 40χρονη ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική, ούτε αν η συγκεκριμένη γυναίκα έχει κληθεί για κατάθεση από τον ανακριτή.

Την ίδια ώρα ερωτήματα προκάλεσε η στάση της μυστηριώδους 40χρονης, όταν σε επικοινωνία που προσπάθησαν να έχουν μαζί της οι δημοσιογράφοι, εκείνη τους παρέπεμψε στον νομικό εκπρόσωπό της.

Ο νομικός εκπρόσωπος με τη σειρά του αρκέστηκε να πει ότι η γνωριμία της με τον Αναγνωστόπουλο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό συζυγοκτόνος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

 

Διαβάστε ακόμη:

Euro 2020: Στα…μαλακά η Αγγλία για λέιζερ, γιούχα και καπνογόνα

Εστίαση: Ανοίγουν οι κλειστοί χώροι στις 15 Ιουλίου-Ολα τα μέτρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πέπλο μυστηρίου με τη δολοφονία, το τρίτο πρόσωπο και τους κουκουλοφόρους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.