ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο λόγος που η κατάθεση της ψυχολόγου της Κάρολαΐν είναι σημαντική

Η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την Κάρολαϊν αποτελεί πρόσωπο κλειδί στην πορεία των ερευνών.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο λόγος που η κατάθεση της ψυχολόγου της Κάρολαΐν είναι σημαντική

Η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την Κάρολαϊν αποτελεί πρόσωπο κλειδί στην πορεία των ερευνών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που έχουν να κάνουν με το έγκλημα στην οδό Παναγούλη. Ο πρώτος κύκλος ερευνών ολοκληρώθηκε και πλέον η ελληνική αστυνομία στρέφει αλλού την προσοχή της. Στα πρόσωπα που είχαν σχέση με την οικογένεια.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έκανε ο σύζυγος της Κάρολαϊν, η νεαρή Βρετανίδα επισκεπτόταν ψυχολόγο. Ο λόγος; Ο λόγος ήταν πως είχε κάποια θέματα μετά την εγκυμοσύνη που ήθελε να διαχειριστεί.

Επειδή όμως η ψυχολόγος είχε άμεση επαφή με το θύμα, τα όσα έχει πει θεωρούνται κάτι παραπάνω από σημαντική για την πορεία των ερευνών. Και κυρίως για το αν οι δράστες είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούσαν την οικογένεια.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open για τις τελευταίες εξελίξεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεράνεια Όρη: Στάχτη 40.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Ιδού η «πράσινη ανάπτυξη» που έρχεται!

Εurovision Ελλάδα: To πρόγραμμα του τελικού – Πότε εμφανίζεται η Στεφανία

Anxhela Peristeri – Εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλβανίας στην Eurovision!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο λόγος που η κατάθεση της ψυχολόγου της Κάρολαΐν είναι σημαντική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.