ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πήρε δάνειο ο πιλότος για την αγορά οικοπέδου πέντε μέρες πριν τη δολοφονία

Σε μία αγορά οικοπέδου στην Παλλήνη εμφανίζονται να είχαν προχωρήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, πέντε μόλις ημέρες πριν τη δολοφονία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πήρε δάνειο ο πιλότος για την αγορά οικοπέδου πέντε μέρες πριν τη δολοφονία

Σε μία αγορά οικοπέδου στην Παλλήνη εμφανίζονται να είχαν προχωρήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, πέντε μόλις ημέρες πριν τη δολοφονία.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στους αστυνομικούς κατέθεσε ότι μόλις πέντε ημέρες πριν τη δολοφονία της Κάρολαϊν, είχαν προχωρήσει στην αγορά οικοπέδου στην Παλλήνη, για να χτίσουν το δικό τους σπίτι.

«Περίπου το Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για να αγοράσουμε σπίτι. Κοιτούσαμε περιοχές στα Μεσόγεια Αττικής. Στην αρχή είδαμε κάποια σπίτια ήδη χτισμένα , όμως επειδή δεν μας άρεσε κάποιο, σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι καλύτερο να φτιάξουμε το δικό μας, όπως το θέλαμε.

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε να ψάχνουμε διάφορα οικόπεδα μέσα από το internet. Επειδή με τη γυναίκα μου περπατούσαμε πολύ συχνά, μαζί με την μπέμπα στο καρότσι, βλέπαμε διάφορες περιοχές κοντά στα Γλυκά Νερά.

Όμως, μετά από ένα οικόπεδο στην περιοχή Διώνη που μας έδειξε ο μεσίτης (κατονομάζεται) που έχει την εταιρεία του στην πλατεία Παλλήνης, μας έκανε να καταλάβουμε ότι η περιοχή αυτή θα ήταν εκείνη που θέλαμε όντως να αγοράσουμε σπίτι. Έτσι και κάναμε.

Αρχίσαμε να ψάχνουμε συγκεκριμένα για την περιοχή αυτή. Είδαμε αρκετά οικόπεδα, τα οποία μας έδειχναν μεσίτες. Εμείς δεν είχαμε δικό μας μεσίτη, απλά όταν ερχόμασταν σε επαφή για να δούμε ένα οικόπεδο, του λέγαμε τι ψάχνουμε κι αν έβρισκε κάτι θα μας ειδοποιούσε.

Παράλληλα με αυτό μιλούσαμε και με κάποιους κατασκευαστές και τελικά φτάσαμε στο σημείο όπου καταλήξαμε να κάνουμε την κατασκευή στην εταιρεία (κατονομάζεται)».

Διαβάστε επίσης:

Η οικογένεια της Καρολάιν αλλάζει φωτογραφία στον τάφο της

Ο ονειρικός γάμος Καρολάιν – Μπάμπη μέσα από φωτογραφίες

Eγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ταλαντούχα Καρολάιν σε σχολική παράσταση στον ρόλο της Τζούλιας από το Δον Καμίλλο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πήρε δάνειο ο πιλότος για την αγορά οικοπέδου πέντε μέρες πριν τη δολοφονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.