Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που διέπραξε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησε τη γλυκιά Καρολάιν βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού. 

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε το Πανελλήνιο και την κοινή γνώμη με τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της, τον Μπάμπη Αναγωνστόπουλο.

Ο 32χρονος βρίσκεται από χθες στις φυλακές στον Κορυδαλλό και στην… VIP πτέρυγα. Στη ΣΤ πτέρυγα εκεί που όπου κρατούνται άτομα με χαμηλό εγκληματικό προφίλ και θεωρείται υψίστης ασφαλείας.

Στο ίδιο κελί βρίσκονται ακόμη τρία άτομα, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών, ένας κρατούμενος για λαθρεμπορία και άλλο ένα άτομο για ναρκωτικά.

Ο Αναγνωστόπουλος το πρώτο πράγμα που είπε στους  στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με ψυχρό ύφος, ήταν να του βρουν να κάνει κάτι για να περνάει η ώρα του: «Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου», τους είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια πτέρυγα που βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 32χρονος πιλότος βρίσκονται ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Παναγιώτης Βλαστός και ο Τζώρτζης Κοτσολιούτσος.

Σήμερα προαυλίστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους κρατούμενους της ΣΤ πτέρυγας και ακολούθησε όλο του πρόγραμμα που προβλέπεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δηλώσεις ντοκουμέντο από τον μαραγκό που έφτιαξε την σπασμένη πόρτα

Ίδιος με το σκίτσο – Ο «Φυσιογνωμιστής» μπέρδεψε τους τηλεθεατές