ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο στη Sun η ομολογία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στην ομολογία της δολοφονίας εικοσάχρονης Καρολάιν προχώρησε ο 32χρονος σύζυγός της,Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η «The Sun» αναφέρεται στην πρώτη της σελίδα στο διαδίκτυο για την υπόθεση.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο στη Sun η ομολογία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην ομολογία της δολοφονίας εικοσάχρονης Καρολάιν προχώρησε ο 32χρονος σύζυγός της,Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η «The Sun» αναφέρεται στην πρώτη της σελίδα στο διαδίκτυο για την υπόθεση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η γνωστή βρετανική «The Sun» αναφέρεται στην πρώτη της σελίδα στο διαδίκτυο στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν. Ο σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι την σκότωσε.

Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η υπόθεση-θρίλερ, τον Μάιο, ο ξένος Τύπος μέσα από ρεπορτάζ είχε αναφερθεί στη δυσκολία εύρεσης υπόπτων. Η «The Sun» σε προηγούμενη αναφορά της τόνιζε πως οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος έχουν μειωθεί.

Πλέον, μετά την ομολογία του πιλότου, η βρετανική ηλεκτρονική εφημερίδα επανέρχεται, με τη δολοφονία να είναι πρώτο θέμα.

Θυμίζουμε πως η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τη δολοφονία της Καρολάιν. «Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ομολογία του 32χρονου πιλότου προκάλεσε σοκ στην κοινωνία που παρακολουθεί άναυδη τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Φυσικά οι αντιδράσεις είναι μαζικές. Οργή του κόσμου στο προφίλ του πιλότου.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Euro 2020: Ο Γιαρμολένκο «προωθεί» Coca Cola και…τρολάρει Ρονάλντο! (vid)

Εθνική πόλο γυναικών: Χάθηκε στα πέναλτι το όνειρο του μεταλλίου

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο στη Sun η ομολογία για τη δολοφονία της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.