ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή του κόσμου στο προφίλ του πιλότου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο πιλότος ομολόγησε και ο κόσμος είναι οργισμένος
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή του κόσμου στο προφίλ του πιλότου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο πιλότος ομολόγησε και ο κόσμος είναι οργισμένος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετά την πολύωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, αφότου είχε μεταφερθεί εκεί από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν, ο πιλότος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης.

Η ομολογία του 32χρονου πως εκείνος είναι ο δολοφόνος της συζύγου του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά «πάγωσε» τη κοινή γνώμη.

Κόσμος μπαίνει στο προφίλ του στο facebook και ξεσπάει με βρισιές και κατάρες.

Την ίδια στιγμή, οι χρήστες του twitter εκφράζουν την οργή τους για τη στυγερή δολοφονία, ενώ παράλληλα ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης:

Προσαγάγεται από την ΕΛΑΣ ο σύζυγος της Καρολάιν – «Θα ανακριθεί ως ύποπτος»!

Ο πιλότος δολοφόνος της Κάρολαϊν!

Έτσι κατέληξαν στην ενοχή του πιλότου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή του κόσμου στο προφίλ του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.