ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σφίγγει» επικίνδυνα ο κλοιός για τους δράστες – Η λίστα των υπόπτων

Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί από τις Αρχές.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σφίγγει» επικίνδυνα ο κλοιός για τους δράστες – Η λίστα των υπόπτων

Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί από τις Αρχές.

Η ψυχολόγος της Καρολάιν, απέρριψε κατηγορηματικά το ακραίο σενάριο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως η 20χρονη είχε «μοιραστεί» με αρκετό κόσμο λεπτομέρειες για την αγοραπωλησία του οικοπέδου, στο οποίο το ζευγάρι θα έχτιζε το σπίτι του.

«Η ψυχολόγος της Καρολάιν, κ. Ελένη Μυλωνοπούλου, αποφάσισε να μιλήσει στο Θέμα και να δώσει τέλος σε κάποιες φήμες. Η ίδια επιχείρησε να δώσει εικόνα του ζευγαριού, όπως την έζησε μέσα από τις συνεδρίες. Μας είπε ότι πρόκειται για αγαπημένο ζευγάρι, πήγαιναν και οι τρεις στον ψυχολόγο, μαζί με το μωρό.

Η Καρολάιν είχε κάποια ζητήματα που έπρεπε ένα λύσει μετά την εγκυμοσύνη, η κ. Μυλωνοπούλου έκανε λόγο και για μια αποβολή», ανέφερε στο MEGA, η αστυνομική συντάκτης του Πρώτου Θέματος, Άρια Καλύβα.

Όπως εξήγησε η κ. Μυλωνοπούλου, η Καρολάιν είχε σχέδια, και σκόπευε όταν θα μεγάλωνε λίγο το παιδί να συνεχίσει τις σπουδές της. Ο σύζυγός της περιγράφεται ως πολύ υποστηρικτικός στην κοπέλα. Το κορίτσι δεν είχε φίλους στην Αθήνα, οι φίλοι της ήταν στην Αλόννησο, οπότε η κ. Μυλωνοπούλου είχε κληθεί να παίξει και το ρόλο της φίλης.

Η συνέντευξη στηρίχτηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μας ζήτησε η γυναίκα να μην μιλήσουμε για πράγματα που έχουν σχέση με το ιατρικό απόρρητο, ούτε μας μίλησε για το περιεχόμενο της κατάθεσής της. Ήθελε να μας εξηγήσει πώς ήταν η ζωή του ζευγαριού. Η κ. Μυλωνοπούλου επέμεινε και στο γεγονός ότι η 20χρονη μιλούσε πολύ, σε σημείο που η ίδια της έλεγε να μην συζητάει τόσο ανοιχτά με όλο τον κόσμο.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται σε μια αγοραπωλησία ενός οικοπέδου στο Ντράφι, και στο ποιος μπορεί να το γνώριζε», πρόσθεσε η Άρια Καλύβα.

«Είναι σημαντικό που έγινε αυτή η συνέντευξη. Έχει συγκλονιστεί όλη η κοινωνία. Έχουμε ευθύνη να αφήσουμε τους αστυνομικούς των ανθρωποκτονιών να κάνουν τη δουλειά τους, μήπως και οδηγηθούν κάποιοι στη δικαιοσύνη. Η πίεση δεν βοηθάει κανέναν. Οι συνάδελφοι δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και δεν τους βοηθάει καθόλου όλο αυτό», σχολίασε και ο Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Ο κ. Πάκος αναφέρθηκε στη συγκλονιστική συνέντευξη του αστυνομικού που βρέθηκε πρώτος στη σκηνή του εγκλήματος, ο κ. Πάκος είπε ότι «Η σκηνή του εγκλήματος δεν πρέπει να αλλοιωθεί, έπρεπε πρώτα να φωτογραφηθεί. Αλλά είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που γίνεται για να φανεί και η δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή. Αν και δεν γνωρίζω προσωπικά τον συνάδελφο, έχει πολλά χρόνια υπηρεσίας, και είναι καιρό στην πρώτη γραμμή και στο περιπολικό, έχει αντιμετωπίσει πολλά πράγματα».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στενεύει ο κλοιός» για τους δράστες

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επιχειρούν συνθέσουν ένα παζλ, από το οποίο φαίνεται ότι λείπουν ουσιώδη κομμάτια του.

Το DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, δεν έχει ταυτιστεί με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, η λίστα των υπόπτων έχει μικρύνει σημαντικά. Γύρω στους 10 είναι πλέον οι «σκληροί» κακοποιοί που έχουν μπει στο «στόχαστρο» των αστυνομικών.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, «σκληροί» κακοποιοί που έχουν εκτίσει ποινές, αλλά κανείς τους με εμπλοκή σε ανθρωποκτονία.

Ορισμένοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ταυτοποίηση αυτού που σκότωσε την νεαρή γυναίκα – έναν βραχύσωμο γεροδεμένο άνδρα, που πιθανότατα ήταν και ο αρχηγός των κακοποιών, όπως τον έχει περιγράψει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέρκελ και Σόιμπλε αποφάσιζαν για την Ελλάδα χωρίς να δίνουν λογαριασμό!

Your Face Sounds Familiar: Η Τάνια Μπρεάζου κέρδισε το All Star!

Παγώνη: «Τότε βγάζουμε τις μάσκες» – Τι ισχύει με τον εμβολιασμό των παιδιών

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σφίγγει» επικίνδυνα ο κλοιός για τους δράστες – Η λίστα των υπόπτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.