ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζει ο πιλότος να λέει στη φυλακή πως άγνωστοι σκότωσαν την Κάρολαϊν

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επαναφέρει το σενάριο των άγνωστων δραστών
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζει ο πιλότος να λέει στη φυλακή πως άγνωστοι σκότωσαν την Κάρολαϊν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επαναφέρει το σενάριο των άγνωστων δραστών, οι οποίοι φέρονται να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλάει για αγνώστους, που μπήκαν στη μεζονέτα και σκότωσαν την 20χρονη γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά.

Ταυτόχρονα, η πλευρά της οικογένειας της 20χρονης, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν.

Όπως εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, όμως μετά από επικοινωνία που είχε με νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες επανενεργοποιείται εκ νέου η έρευνα για την υπόθεση, με καταθέσεις μαρτύρων, μεταξύ αυτών και της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης

Survivor 10/7: Ο Σάκης το παραδέχθηκε – «Μπορώ να καταλάβω τη μαμά της Μαριαλένας»

Αργεντινή – Βραζιλία: Το κανάλι και η ώρα του μεγάλου τελικού!

Σύψας: «Όσοι δεν θα εμβολιαστούν θα κολλήσουν το φθινόπωρο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζει ο πιλότος να λέει στη φυλακή πως άγνωστοι σκότωσαν την Κάρολαϊν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.