ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύψας: «Όσοι δεν θα εμβολιαστούν θα κολλήσουν το φθινόπωρο»

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σε όσους δεν εμβολιαστούν σύντομα.
Σύψας: «Όσοι δεν θα εμβολιαστούν θα κολλήσουν το φθινόπωρο»

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σε όσους δεν εμβολιαστούν σύντομα.

Νέα μέτρα υπάρχουν για τον κορονοϊό. Τι αλλάζει για τις μετακινήσεις με αεροπλάνο και πλοίο. Την ίδια ώρα για το θέμα μίλησε ο Νίκος Σύψας.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας σε διαδικτυακή ημερίδα τόνισε για τον κορονοϊό και την μετάλλαξη «Δέλτα» πως μέσα στο Φθινόπωρο, όσοι δεν θα έχουν εμβολιαστεί, θα κολλήσουν τον ιό. Αυτό θα συμβεί γιατί όπως τόνισε η μετάλλαξη «Δέλτα» είναι πάρα πολύ μεταδοτική.

Χαρακτηριστικά είπε: «Μετά το φθινόπωρο, θα υπάρχουν οι εμβολιασμένοι που θα είναι προστατευμένοι και θα έχουν την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο και οι ανεμβολίαστοι που θα έχουν κολλήσει και θα έχουν αποκτήσει αντισώματα»

Παρόλα αυτά ο ίδιος επίσης εκτίμησε, πως μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, δηλαδή αυτό του 2022, ο ιός θα τελειώσει. Γιατί η μετάλλαξη «Δέλτα» θα είναι το τελευταίο επεισόδιο του δράματος που ζούμε. Μετά θα έχουμε ανοσία επειδή έχουμε κάνει το εμβόλιο ή λόγω του γεγονότος πως έχουμε κολλήσει.

Στην τοποθέτηση του ακόμη σημείωσε πως οι νέες ηλικίες αυτή την στιγμή μολύνονται με γοργούς ρυθμούς. Επίσης πως δεν είναι καλή ιδέα, να βγάλουμε την μάσκα, ακόμα και αν έχουμε κάνει το εμβόλιο.

Τέλος επισήμανε την ανάγκη να κάνει όλο και περισσότερος κόσμος το εμβόλιο για να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων της λίστας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανέβηκε! Δείτε το πρώτο teaser της νέας σεζόν (vid)

Ο Αραούχο είναι παίκτης της ΑΕΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύψας: «Όσοι δεν θα εμβολιαστούν θα κολλήσουν το φθινόπωρο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.