ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστής – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωινό»

Το έγκλημα στα γλυκά νερά κλήθηκε να σχολιάσει η ιατροδικαστής της φρικιαστικής υπόθεσης.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστής – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωινό»

Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά νερά συνεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο, με την ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση να σοκάρει περιγράφοντας τα όσα είδε το πρωινό της 11ης Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου τόνισε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει την εικόνα της άτυχης Καρολάιν που ήταν άγρια δολοφονημένη από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της.

Ακόμη περιγράφοντας το φρικιαστικό σκηνικό που αντίκρυσε με τα μάτια της, είπε πως είδε το σκυλί κρεμασμένο στην σκάλα του σπιτιού και την μικρή Λυδία στα χέρια κάποιας αγκαλιάς, έξω στον δρόμο.

Παράλληλα, μίλησε για τις πρώτες της σκέψεις αλλά και τα βήματα που κλήθηκε να ακολουθήσει μαζί με τους συνεργάτες της για να βγάλουν το πόρισμα αλλά και για να βοηθήσουν την Αστυνομία στον αγώνα που έδινε για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Αρχίσαμε από εκείνη την ώρα, η Ασφάλεια, τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και εμείς από την ιατροδικαστική πλευρά να κολλάμε τα κομμάτια του παζλ.

Εγώ έλεγα την επιστημονική μου άποψη όταν μου ζητήθηκε χωρίς να ρωτώ λεπτομέρειες για την πρόοδο των ερευνών και έτσι κάνω πάντα.

Παρέδωσα εγκαίρως τις ιατροδικαστικές εκθέσεις του θύματος και του δράστη, κλήθηκα να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις όταν υπήρχε ένα νέο εύρημα και περίμενα τη στιγμή της κάθαρσης», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σπηλιοπούλου.

Αξίζει να θυμίσουμε πως πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαιν, με τον πιλότο να δίνει την δική του απάντηση.

https://youtu.be/qmIvakPIaok

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστής – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωινό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.