ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στάχτη» τα στοιχεία – Αυξάνονται τα ερωτηματικά για τους «αόρατους» δράστες

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυσεπίλυτος γρίφος για τους ντετέκτιβ του Ανθρωποκτονιών
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στάχτη» τα στοιχεία – Αυξάνονται τα ερωτηματικά για τους «αόρατους» δράστες

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυσεπίλυτος γρίφος για τους ντετέκτιβ του Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι είναι πλέον πεπεισμένοι ότι δεν έχουν να κάνουν με μια απλή υπόθεση.

Οι ύποπτοι για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αγγίζουν τους 30. Όλοι σεσημασμένοι και ιδιαίτερα σκληροί.

Τα βίντεο μέσα από τα οποία αναζητούν το όχημα διαφυγής δεκάδες αλλά μέχρι τώρα κανένα από τα αυτοκίνητα που υπάρχουν δεν ταυτοποιήθηκε με αυτό των δραστών.

Ο 32χρονος πιλότος, κατέθεσε στους αστυνομικούς κάθε λεπτομέρεια για τα όσα έζησε δύο ώρες με τους τρεις ληστές και πως κατάφερε με την ψυχραιμία και τα λάθη που έκαναν οι δολοφόνοι να τηλεφωνήσει στο 100 πριν λιποθυμήσει για άλλη μια φορά και σβήσει αβοήθητος.

Περιέγραψε τους ληστές με πολλές λεπτομέρειες και οι αναλυτές έφτιαξαν το προφίλ τους. Από την άλλη, η 20χρονη Καρολάιν «μιλάει» στους αστυνομικούς για τη ζωή της μέσω της ψυχολόγου της, ενώ για το τι συνέβη το μοιραίο ξημέρωμα της 11ης Μαΐου, απαντήσεις δίνει το σώμα της, ο τρόπος και ο χρόνος που δολοφονήθηκε. Αυτό που καλούνται βρουν οι αστυνομικοί είναι ποιος είναι ο άνθρωπος που της έκλεισε με την παλάμη του το στόμα και τη μύτη και μέσα σε πέντε λεπτά έφυγε από τη ζωή.

Στην Ελληνική Αστυνομία, οι τρεις εισβολείς, αντιμετωπίζονται σαν «αόρατοι» ληστές. Δεν άφησαν πίσω τους τίποτα. Κανείς δεν άκουσε τίποτα. Κανείς δεν είδε το παραμικρό…

Το dna που βρέθηκε είναι αταυτοποίητο, δηλαδή δεν ανήκει σε σεσημασμένους ενώ οι δολοφόνοι άλλοτε ενεργούσαν σαν άριστοι επαγγελματίες βγάζοντας ακόμη και τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό σύστημα με τις κάμερες και άλλες πάλι σαν επιπόλαιοι μπουκαδόροι που χρησιμοποίησαν σπάγγο για να δέσουν σαν σαλάμι τον πιλότο ενώ, χρησιμοποίησαν όλη τη μονωτική ταινία για να φιμώσουν τον 32χρονο και έτσι να μην τους μείνει άλλη για ακινητοποιήσουν την Καρολάιν.

Τα αναπάντητα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά και ζητούν επειγόντως απαντήσεις.

Το μυστικό

Στην αρχή φαινόταν πως ο γρίφος θα λυνόταν γρήγορα από τα εργαστήρια της Αστυνομίας. Όμως προς έκπληξη των μελών του Ανθρωποκτονιών, τα πρώτα αποτελέσματα δεν εισέφεραν τα αναμενόμενα. Ταυτοποίηση γενετικού υλικού δεν υπήρξε, αποτυπώματα δεν βρέθηκαν και συνεπώς το μυστήριο παραμένει άλυτο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην περίπτωση του 42χρονου Γεωργιανού ληστή που συνελήφθη στους Κήπους του Έβρου προσπαθώντας να την κοπανήσει από τη χώρα, βρέθηκε μέσα στο σπίτι του Πικερμίου που εισέβαλε και λήστεψε με τους συνεργούς του το ηλικιωμένο ζευγάρι, dna που ταυτοποιήθηκε άμεσα. Στα Γλυκά Νερά, γενετικό υλικό δεν ταυτοποιήθηκε και συνεπώς είτε οι δράστες δεν είναι σεσημασμένοι, είτε ο χώρος καθαρίστηκε με χειρουργική ακρίβεια.

Το μυστικό του εγκλήματος όπως  προκύπτει από τους ντετέκτιβ του Ανθρωποκτονιών, κρύβεται μέσα στη μεζονέτα. Οι ληστές, μπορεί να έμειναν για αρκετή ώρα μέσα αλλά κανείς δεν ξέρει τι έκαναν. Ο πιλότος αρκετές φορές, είπε ότι λιποθύμησε, λόγω υποξίας με αποτέλεσμα να μην έχει την αίσθηση του χρόνου. Έτσι, οι δολοφόνοι μπορεί να ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και τυχεροί και τα λάθη που αρχικά εκτίμησαν οι αναλυτές ότι διέπραξαν να μην υπήρξαν. Εξετάζεται ακόμα το ενδεχόμενο να είχαν «σφραγίσει» το σώμα τους με ειδικά ρούχα έτσι ώστε να μην τους πέσει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά τους, ούτε μια σταγόνα ιδρώτα ή σάλιου.

Τα πρώτα συμπεράσματα

Μετά από δέκα και πλέον μέρες ερευνών κάθε στοιχείο που περίμεναν οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ για να λύσουν το μυστήριο, αποδεικνύεται στάχτη. Είναι από τις λίγες φορές που οι συγκυρίες ευνοούν τους δράστες, ο επιπόλαιος και αδίστακτος τρόπος που λειτούργησαν δεν τους πρόδωσε προς το παρόν και οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών ανοίγουν και σε άλλες κατευθύνσεις.

Η κατάθεση από την ψυχολόγο της Καρολάιν θεωρείται κομβική. Η ειδικός έδωσε στους αστυνομικούς, όλους τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις επαφές της νεαρής μητέρας, την καθημερινότητα της, ακόμα και τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή σε μια προσπάθεια να αναζητήσουν και από αυτό το πεδίο την άκρη του νήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάμπλο Γκαρσία: Όλα ανοιχτά στον πάγκο του ΠΑΟΚ – Φήμες για Λουτσέσκου!

Survivor 4 – Γιώργος Ασημακόπουλος: Απειλεί με αποχώρηση! «Ή ο Τριαντάφυλλος ή εγώ!

GNTM: Ο Δημήτρης Σκουλός με τον μέντορα Γιώργο Καράβα κηρύσσουν την έναρξη των γυρισμάτων του GNTM 4!

NBA Αποτελέσματα: Υποκλίθηκαν στον Μπούκερ οι Λέικερς, νίκη για τους Σίξερς (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στάχτη» τα στοιχεία – Αυξάνονται τα ερωτηματικά για τους «αόρατους» δράστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.