ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα videos, το «ιδιαίτερο έγκλημα» και οι συμμορίες ανηλίκων

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε νέα videos από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα videos, το «ιδιαίτερο έγκλημα» και οι συμμορίες ανηλίκων

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε νέα videos από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε video που έστειλε τηλεθεατής στο «Φως στο Τούνελ» διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό προέρχεται από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος.

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της φριχτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σχολίασαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας και η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου.

«Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό είμαστε πιο κοντά στην εξιχνίαση. Είναι σφραγισμένες οι έρευνες. Οι συνάδελφοι που ασχολούνται είναι πιο κοντά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος. Οι δράστες έκατσαν πολύ μέσα στο σπίτι του θύματος», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία πάλης. Οι δράστες είχαν πολύ καλό σχεδιασμό, στρατηγική, μεθοδολογία. Είχαν παρακολουθήσει τα υποψήφια θύματά τους. Γνώριζαν την οικονομική τους επιφάνεια. Έφτασαν οι αρχές σε κάποια πρόσωπα αλλά θέλουν να δέσουν την υπόθεση.

Από το έγκλημα ξεχωρίζω κάποια στοιχεία: Το περίστροφο των ληστών, το πόση ώρα έκατσαν μέσα στο σπίτι αλλά και την βαρβαρότητα που επέδειξαν. Κρέμασαν τον σκύλο. Ήθελαν να μας δείξουν πόσο βάρβαροι και σκληροί είναι χωρίς οίκτο», είπε η κ. Σβουρδάκου.

Αναφορικά με τις συμμορίες ανηλίκων που δρουν, η κ. Σβουρδάκου είπε ότι τα παιδιά που βρίσκονται σε φυλακές ανηλίκων στη συνέχεια θα είναι πιο οργανωμένα στην παραβατική δράση.

«Είναι σε μεγάλη έξαρση μετά το 2005 οι δράσεις συμμοριών ανηλίκων. Δεν μπορέσαμε ποτέ να το καταπολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο που λυμαίνονται διάφορες περιοχές. Ακόμα και σε περιοχές που δεν το περιμένεις», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέο βίντεο- αποκάλυψη της Νικολούλη για τους δράστες! (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξετάζεται σενάριο που φέρνει… τούμπα όλη την υπόθεση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα videos, το «ιδιαίτερο έγκλημα» και οι συμμορίες ανηλίκων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.