ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέλει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας και η οικογένεια του πιλότου

Την από κοινού επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητάει η οικογένεια του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέλει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας και η οικογένεια του πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την από κοινού επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητάει η οικογένεια του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί ολόκληρη την Ελλάδα, με τις αποκαλύψεις να διαδέχεται η μία την άλλη.

Αίτηση για την κοινή επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας κατέθεσε στην εισαγγελία ο δικηγόρος του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Συγκεκριμένα, με την αίτηση που κατέθεσε ο δικηγόρος Γιάννης Κώτσος ζητεί να κατανεμηθεί ο χρόνος ως προς την άσκηση της επιμέλειας του παιδιού. Συγκεκριμένα, ζητείται η μικρή να μπορεί να διαμένει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους με τους γονείς του πατέρα της και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως νωρίτερα σήμερα (24/6) ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς κατέθεσε αίτημα στην εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να πάρει αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού και μάλιστα άμεσα.

Στην αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια του 32χρονου πιλότου και γυναικοκτόνου, σημειώνουν μεταξύ άλλων «Υπό το βάρος των τραγικών γεγονότων φρονούμε ότι προέχει η ισόρροπη επαφή και ανάπτυξη της εγγονής μας Λυδίας και με τις δύο οικογένειες, τόσον εκ της πατρικής, όσον και εκ της μητρικής γραμμής και μάλιστα με χρονική κατανομή που είναι ευεργετική και απαραίτητη για την προστασία της ισόρροπης και ομαλής ανάπτυξης. Εξασφαλίζεται με την εναλλασσόμενη κατοικία, ως εκ της οποίας διατηρείται και οικοδομείται στενή συναισθηματική σχέση αμφοτέρων των οικογενειών με την ανήλικη εγγονή μας, με στοργή, φροντίδα και υπομονή, για την εκτέλεση του έργου όλων μας έναντι της εγγονής μας, για τη σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγησή της και την κάλυψη των υλικών και συναισθηματικών της αναγκών».

Στη σχετική αίτηση, καταλήγουν λέγοντας πως: «θα υπάρχει καθημερινή επικοινωνία, επαφή και άριστη σχέση και συνεργασία με τους γονείς της αειμνήστου Καρολάιν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μητέρα Καρολάιν «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μυστήριο με τον τρόπο δολοφονίας της Καρολάιν

Τέλος ο Μπαλάσκας από το Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ με βαριές καταγγελίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέλει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας και η οικογένεια του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.