ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η πρώτη σύλληψη

Την πεποίθηση ότι η σύλληψη του δολοφόνου αποτελεί θέμα χρόνου, εξέφρασε στην ΕΡΤ ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η πρώτη σύλληψη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την πεποίθηση ότι η σύλληψη του δολοφόνου αποτελεί θέμα χρόνου, εξέφρασε στην ΕΡΤ ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

«Όλα καταδεικνύουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ότι οι έρευνες έχουν προχωρήσει σημαντικά και τα στοιχεία που έχουν προκύψει έχουν αρχίσει να συνδυάζονται με μεθόδους εγκληματολογικής επάρκειας.

Όταν δένει το ένα με το άλλο, προκύπτουν νέα στοιχεία. Είναι θέμα χρόνου, αλλά το πόσος χρόνος δεν μπορώ να το πω.

Ακούω απίστευτα πράγματα. Είναι μια σφραγισμένη έρευνα από σοβαρούς αστυνομικούς. Ό,τι είναι ιδιαίτερο ή περίεργο, ερευνάται αμέσως.

Δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω ότι υπάρχει σκίτσο του ενός δράστη. Εάν αναφέρουμε στοιχεία της έρευνας δημόσια, μόνο κακό κάνουμε», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκα.

Αναφορικά με τον Γεωργιανό που συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε: «Η μεταγωγή του Γεωργιανού στη ΓΑΔΑ δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Απ’ όσα μπορώ να γνωρίζω, ο Γεωργιανός είχε συμμετοχή σε ένα άλλο έγκλημα, για το οποίο είναι κατηγορούμενος και έχει προφυλακιστεί. Δεν υπάρχει κάποια σχέση με το έγκλημα των Γλυκών Νερών».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας μίλησε για τις κυρώσεις που περιμένουν τους δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

«Στην περίπτωση των Γλυκών Νερών, έγκλημα με ιδιαίτερη σκληρότητα και βαρύτητα, θα έχουμε τρία αδικήματα και θα πάμε σε τρεις ισόβιες καθείρξεις, με κάθε επιφύλαξη.

Γίνεται πολύς λόγος για το ελάχιστο όριο κάθειρξης από τα 16 στα 18 και για κάποια αδικήματα, υπάρχει πρόταση από τα 3/5 να πάει στα 4/5 πραγματικής εκτίσεως. Δηλαδή, εάν η ποινή είναι 20 χρόνια, να εκτίει τα 16», τόνισε ο κ. Γλύκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 5 σοβαρά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η πρώτη σύλληψη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.