ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την προσπάθεια των αρχών για στοιχειοθέτηση της υπόθεσης!

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκεί που η Καρολάιν δολοφονήθηκε από το σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την προσπάθεια των αρχών για στοιχειοθέτηση της υπόθεσης!

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκεί που η Καρολάιν δολοφονήθηκε από το σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όλες και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου η Καρολάιν βρήκε τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που προκύπτουν, οι αστυνομικοί κάνουν τα πάντα για να να στοιχειοθετήσουν την έκδοση της προμελετημένης δολοφονίας της 20χρονης.

Ο πιλότος από τη μεριά του συνεχίζει να υποστηρίζει ότι όλα έγιναν σε μία κακιά στιγμή, ωστόσο κάτι τέτοιο δε δικαιολογεί η συμπεριφορά που είχε έπειτα.

Όπως αναφέρει και η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα του Star  είναι μεγάλο στοίχημα για τους αστυνομικούς να αποδείξουν ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί κινούνται σε τρεις άξονες:

*Ο πρώτος άξονας έχει να κάνει με τις οικονομικές κινήσεις που έκανε ο πιλότος πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Κομβικό σημείο είναι το οικόπεδο που φέρεται να αγόρασε με αρκετά από τα χρήματα να προέρχονται από την οικογένεια της Καρολάιν. Το οικόπεδο, μάλιστα, το έγραψε στο όνομά του.

*Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με τις γενικότερες οικονομικές κινήσεις του πιλότου. Δηλαδή, τι ακριβώς έκανε. Είχε προσχεδιάσει; Τι θα έκανε μετά τη δολοφονία;

*Οι αστυνομικοί επανεξετάζουν το υλικό από τις κάμερες. Οι αστυνομικοί θέλουν να δουν ποια ήταν η συμπεριφορά του πιλότου πριν όσο και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν. Θέλουν, δηλαδή, να δουν εάν είχε κάποιες ύποπτες συναντήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον έρχεται στην επιφάνεια και ένα τρίτο πρόσωπο, μία γυναίκα 40 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Survivor διαρροή: Πανικός! Η Κάτια Ταραμπάνκο σκέφτεται να πάει και στο επόμενο ριάλιτι!

Αντώνης Καπνίδης: Ανακοίνωσε την απόκτησή του η Πανεβέζις

Μανώλης Συντυχάκης: Η άκρατη εμπορευματοποίηση η βασική αιτία των προβλημάτων στο ποδόσφαιρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ με την προσπάθεια των αρχών για στοιχειοθέτηση της υπόθεσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.