ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έκανε τα βράδια ο πιλότος στη μεζονέτα και τον έγραφε η κάμερα

Γρίφος η κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας. Μέσα σε 1,5 ώρα καταγράφηκαν τόσες εικόνες, όσες σε ένα τριήμερο!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έκανε τα βράδια ο πιλότος στη μεζονέτα και τον έγραφε η κάμερα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γρίφος η κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας. Μέσα σε 1,5 ώρα καταγράφηκαν τόσες εικόνες, όσες σε ένα τριήμερο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κάμερα ασφαλείας στο μοιραίο σπίτι στα Γλυκά Νερά βρίσκεται πλέον στο «μικροσκόπιο» των αρχών προκειμένου οι ειδικοί να μελετήσει τις κινήσεις που έγιναν.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρία της κάμερας.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το τριήμερο από 9 έως 11 Μαΐου (η μέρα του φόνου), η κάμερα έχει συνολικά 365 εγγραφές (οι εικόνες και τα βιντεάκια που έχει καταγράψει η κάμερα). Από τις 365 εγγραφές, οι 223 έχουν γίνει από τις 23.39 έως και 1.19 τα ξημερώματα, Μέσα σε ένα δίωρο δηλαδή σχεδόν τα 2/3 των εγγραφών, κάτι που προξενεί ερωτήματα».

Επιπλέον ο τεχνικός κ. Καλέμης συμπλήρωσε πως πιθανόν η κάμερα να ήταν προγραμματισμένη «snapshots», αναλόγως την κίνηση που υπήρχε στον χώρο.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι η κάμερα στέλνει ειδοποιήσεις μόνο όταν «πιάσει» κάποιον να κινείται στον χώρο. Όλα δείχνουν πως τα 223 δεδομένα που κατεγράφησαν σε 1,5 ώρα είναι εικόνες-snapshots.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάμερα ασφαλείας: Βουτιά θανάτου από 8ο όροφο στη Συγγρού

Με ποιους θα περάσει την πρώτη νύχτα στο κελί ο πιλότος

Survivor: Η παίκτρια που έχει δεσμό με τον Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έκανε τα βράδια ο πιλότος στη μεζονέτα και τον έγραφε η κάμερα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.