ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάμερα ασφαλείας: Βουτιά θανάτου από 8ο όροφο στη Συγγρού

Αδιανόητη τραγωδία στη Λεωφόρο Συγγρού! Βίντεο δείχνει έναν άνδρα να κάνει βουτιά θανάτου από τον 8ο όροφο ενός κτιρίου!
Κάμερα ασφαλείας: Βουτιά θανάτου από 8ο όροφο στη Συγγρού

Αδιανόητη τραγωδία στη Λεωφόρο Συγγρού! Ένα βίντεο δείχνει έναν άνδρα να κάνει βουτιά θανάτου από τον 8ο όροφο ενός κτιρίου!

Αυτοκτονία στη Λεωφόρο Συγγρού! Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί βλέπουν έναν άνθρωπο να πέφτει στο κενό μπροστά στα μάτια τους. Το σοκ ασύλληπτο από το αναπάντεχο τέλος στην σκληρή σκηνή που κατέγραψε η κάμερα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο μία μαύρη σιλουέτα ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας στην πίσω πλευρά ενός κτιρίου που βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Λάμπρου Κατσώνη.

Στην περιοχή δεν υπάρχει κυκλοφορία από πολίτες, ενώ τα αυτοκίνητα που περνούν από την Συγγρού λόγω της ταχύτητας του σκοταδιού και της τοποθεσίας που είναι η σκάλα είναι αδύνατο να αντιληφθούν τον άνθρωπο και να επιχειρήσουν να τον σταματήσουν.

Ήταν όμως πολύ αργά καθώς το τεράστιο ύψος από το οποίο έπεσε ο άνδρας ήταν σχεδόν αδύνατο να του αφήσει ελπίδες ώστε να τη γλιτώσει. Το μόνο που μένει είναι να τακτοποιηθεί ο άνδρας και το κίνητρο που τον έσπρωξε στην μοιραία βουτιά στο κενό, χωρίς προς το παρόν να έχει ταυτοποιηθεί

Η αστυνομία έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο και υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτερική σκάλα.

Οι αρχές έχουν πάρει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να καταφέρουν να βρουν ποιος είναι και ποιος λόγος τον 0δήγησε στην αυτοκτονία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λόγος πρόωρης αποφυλάκισης του πιλότου η ιδιότητα του πατέρα

Survivor spoiler 22/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάμερα ασφαλείας: Βουτιά θανάτου από 8ο όροφο στη Συγγρού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.