ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το νέο πόστο του Αναγνωστόπουλου στη φυλακή!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το κελί του 33χρονου πιλότου στον Κορυδαλλό στην έκτη πτέρυγα.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το νέο πόστο του Αναγνωστόπουλου στη φυλακή!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το κελί του 33χρονου πιλότου στον Κορυδαλλό στην έκτη πτέρυγα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στην έκτη πτέρυγα στον Κορυδαλλό ενώ ήδη αποφασίστηκε ποια θα είναι η εργασία στην οποία θα απασχολείται από την περασμένη εβδομάδα.

Ήρεμο, συνεργάσιμο αλλά και ψυχρό χαρακτηρίζουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του ενώ εκείνος φαίνεται πως έχει επιλέξει να μην περνά πολύ χρόνο στον προαύλιο των φυλάκων.

Μέσα σε αυτό κελί όπου το MEGA σας παρουσιάζει φωτογραφίες ντοκουμέντο κρατείται από την Πέμπτη 24 Ιουνίου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο άνθρωπος που για 37 ολόκληρες ημέρες εξαπατούσε όλη την κοινή γνώμη παριστάνοντας το θύμα, βρίσκεται πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού προετοιμάζοντας την υπεράσπιση του.

Από την γενική γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής αποφασίστηκε το κελί του πιλότου να βρίσκεται στην έκτη πτέρυγα των φυλάκων Κορυδαλλού. Έχει χωρητικότητα τεσσάρων ατόμων ενώ διαθέτει κρεβάτια τύπου κουκέτα.

Από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει στο MEGA φαίνεται μέσα στο κελί ένα ψυγείο, μηχανές του καφέ, μια μικρή κουζίνα ενώ υπάρχει και ένα κουτί τηλεόρασης στο χώρο. Στο κελί είναι επίσης φαίνεται μια πλαστική καρέκλα και τραπέζι ενώ το παράθυρο έχει θέα… στο προαύλιο.

Στο χώρο υπάρχει και τουαλέτα με τον Μπάμπη Αναγνωστοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA να επιλεγεί να περνά αρκετή ώρα στο κελί και να αποφεύγει τις επαφές με τους υπόλοιπους συγκρατούμενους του.

Μέσα από τις φυλακές τώρα δηλώνει μετανιωμένος…

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Μια συγγνώμη όμως που δεν πείθει την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε ζητήσει επίσης και βιβλία για να διαβάζει και τις επόμενες ημέρες θα οδηγηθεί στη βιβλιοθήκη των φυλάκων για να επιλέξει τα βιβλία που επιθυμεί.

Το νέο πόστο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να εργαστεί μέσα στις φυλακές προκειμένου να περνάει πιο γρήγορα τον χρόνο του. Μετά από συζητήσεις κατέληξαν να του αναθέσουν το πόστο της τροφοδοσίας και αναμένεται να ξεκινήσεινα εργάζεται από την επόμενη εβδομάδα/

Από τους 3 κρατούμενους έχει έρθει σε περισσότερη επαφή με έναν πρώην σωφρονιστικό που εμπλέκεται σε υπόθεση των ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: megatv.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Αγγλία: Νέο συμβόλαιο στον Σάουθγκεϊτ ανεξαρτήτως…πορείας

Survivor trailer 27/6: «Βόμβα» στους Amigos – Έκαναν στην άκρη τον Ηλία! (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις! Αυτοί παίρνουν την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το νέο πόστο του Αναγνωστόπουλου στη φυλακή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.