ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Κατερίνη: Έδεσαν και έκαψαν 45χρονο

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Κατερίνη, καθώς άνδρας βρέθηκε νεκρός, έχοντας καεί ζωντανός.
Έγκλημα στη Κατερίνη: Έδεσαν και έκαψαν 45χρονο

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Κατερίνη, καθώς άνδρας βρέθηκε νεκρός, έχοντας καεί ζωντανός.

Σοκ έχει προκαλέσει ένα έγκλημα που έλαβε χώρα στην Κατερίνη και έχει σοκάρει ολόκληρη την πόλη και όχι μόνο.

Το απόγευμα της Τρίτης, η αστυνομία εντόπισε άνδρα στην περιοχή Καλλιθέα, ο οποίος ήταν με κουκούλα και δεμένος πισθάγκωνα. Από την αρχική εκτίμηση έγινε γνωστό πως ο άνδρας είχε καεί ζωντανός.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο της περιοχής που εντόπισε τη σορό του άνδρα πίσω από τα κοιμητήρια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το pierianews.gr, πρόκειται για 45χρονο τοξικομανή, κάτοικο της Καλλιθέας, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανισθεί από το βράδυ της Δευτέρας (14/6).

Την έρευνα για τα αίτια του απεχθούς αυτού εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Η αδερφή του «ξέσπασε» μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφοντας τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένειά του. «Είχα να τον δω από προχθές. Είχε φύγει από το σπίτι και τον ψάχναμε. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Δεν ξέραμε που έχει πάει. Όλη μέρα χθες δεν τον είδαμε. Και τελικά μάθαμε τα άσχημα νέα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν ζει. Βρέθηκε χθες πίσω από τα κοιμητήρια καμένος και νεκρός. Δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε άλλα πιστεύω ότι θα βρεθεί σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος όποιος το έκανε. Είχα να τον δω από προχθές. Ήταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου. Ίσως και ο θάνατός του να έχει να κάνει με αυτό άλλα θα βγει σύντομα η αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαριστικό: Χτύπησαν 15χρονο για 50 ευρώ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ψάχνουν τους δράστες σε Ρουμανία, Αλβανία και Βουλγαρία (vids)

Εμβόλιο AstraZeneca: Πώς μπορείτε να αλλάξετε τη δεύτερη δόση αν το επιθυμείτε (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Κατερίνη: Έδεσαν και έκαψαν 45χρονο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.