ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Νέα σοκαριστικά στοιχεία – Είχαν σχέση, τη σκότωσε μέσα στο μαγαζί όσο εξυπηρετούσε τουρίστες!

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για το έγκλημα στο Ρέθυμνο προκύπτουν τις τελευταίες ώρες. Τη σκότωσε μέσα στο μαγαζί όσο εξυπηρετούσε τουρίστες!
Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Νέα σοκαριστικά στοιχεία – Είχαν σχέση, τη σκότωσε μέσα στο μαγαζί όσο εξυπηρετούσε τουρίστες!

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για το έγκλημα στο Ρέθυμνο προκύπτουν τις τελευταίες ώρες. Τη σκότωσε μέσα στο μαγαζί όσο εξυπηρετούσε τουρίστες!

«Πάγωσε» το Ρέθυμνο χθες (8/8) με τη στυγερή δολοφονία 47χρονης. Ο δράστης, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό μέσα στην επιχείρησή της, η οποία βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα του δράστη στον Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Ο 49χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/8) μπροστά στα μάτια τουριστών, που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο δράστης μπήκε στο μαγαζί της γυναίκας και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, την ώρα που εκείνη εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Στη συνέχεια, ο ένοπλος βγήκε από το μαγαζί και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Είχαν εξωσυζυγική σχέση

Ο δράστης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ είναι πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών και διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, για την οποία είχε πληροφορηθεί η σύζυγος του δράστη πριν ένα έτος.

Έτσι, η σχέση τους διεκόπη, ωστόσο, το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον άνδρα. Στο σημείο της δολοφονίας έφτασε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της και, δυστυχώς, λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

«Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης» δήλωσε στο cretapost, καταστηματάρχης της περιοχής. «Πάνω που είχαμε αρχίσει να παίρνουμε «ανάσες» ήρθε και αυτό. Μία ο κορονοϊός, μία οι δολοφονίες… θα μας αποτελειώσουν».

Διαβάστε επίσης

Αρναούτογλου Καιρός: Νέος καύσωνας – Πόσο θα διαρκέσει και τι θερμοκρασίες θα έχουμε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Νέα σοκαριστικά στοιχεία – Είχαν σχέση, τη σκότωσε μέσα στο μαγαζί όσο εξυπηρετούσε τουρίστες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.