ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγνατία: Τροχαίο με νεκρό – Μετέφερε μετανάστες

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/6) όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εγνατία Οδό εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, αυτό έγινε 1 χλμ πριν τον Άγιο Σίλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το «proininews», σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Καβάλας από τους 8 τραυματίες – παράτυπους μετανάστες του...
Εγνατία: Τροχαίο με νεκρό – Μετέφερε μετανάστες

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/6) όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εγνατία Οδό εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, αυτό έγινε 1 χλμ πριν τον Άγιο Σίλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το «proininews», σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Καβάλας από τους 8 τραυματίες – παράτυπους μετανάστες του τροχαίου δυστυχήματος, που διακομίστηκαν εκεί, ένας υπέκυψε στα τραύματα του.

Ένας ακόμη άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι μέσα στο επιβατικό αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του ήταν περισσότερα από 10 άτομα, οι πιο πολλοί από το Πακιστάν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγνατία: Τροχαίο με νεκρό – Μετέφερε μετανάστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.